SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

JULIA GOERGES // Prima surpriză importantă de la Australian Open: o favorită a început anul cu trofeu, dar a părăsit turneul în primul tur

Julia Goerges, favorită 14 la Melbourne, a părăsit Australian Open încă din primul tur // FOTO: Reuters
Julia Goerges, favorită 14 la Melbourne, a părăsit Australian Open încă din primul tur // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 04:38

Julia Goerges (30 de ani, 14 WTA) e prima favorită importantă care părăsește turneul de la Australian Open încă din primul tur. Nemțoaica a fost învinsă la capătul unui meci intens de americanca Danielle Collins (25 de ani, 35 WTA), scor 6-2, 6-7 (5), 4-6, după două ore și 26 de minute de joc.

Goerges, care nu depășise niciodată faza optimilor de finală la Australian Open, venea la Melbourne cu un moral excelent după trofeul câștigat acum o săptămână la Auckland. Jucătoarea germană a început ca din tun meciul și și-a adjudecat primul set după doar 30 de minute, scor 6-2.

Manșa secundă a fost însă mult mai echilibrată. Condusă cu 1-4, Goerges a revenit și a condus cu 6-5, având șansa de a închide meciul cu propriul serviciu. Collins a contracarat, a făcut break și a avut nervii mai tari într-un tie-break echilibrat, câștigat la 5.

Danielle Collins a continuat să joace la un nivel înalt și în cea de-a treia secvență a partidei, iar break-ul reușit în game-ul trei s-a dovedit decisiv, americanca impunându-se cu 6-4.

În turul secund, Collins o va înfrunta pe compatrioata Sachia Vickery (23 de ani, 123 WTA), care a trecut în primul tur de Ysaline Bonaventure (24 de ani, 158 WTA), scor 2-6, 6-4, 6-4.

Vezi și: Victorie fulgerătoare pentru Maria Sharapova în primul tur de la Australian Open » Nu a pierdut niciun game și transmite un mesaj categoric: „Nu vreau să las locul celor tinere!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează