FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Adi Popa promite: „Veți vedea cu Guimaraes!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 23:40

Adi Popa (31 de ani) a revenit cu o înfrângere la FCSB, scor 1-2 cu Poli Iași, în etapa a șasea din Liga 1, dar acesta le promite fanilor că echipa va arăta mai bine în play-off-ul Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

Mijlocașul a fost introdus pe teren la pauză, în locul lui Mihai Roman I, iar la finalul partidei a recunoscut că atmosfera de la FCSB nu este una pozitivă. 

„Îmi pare rău că nu am revenit cu un rezultat pozitiv, în schimb am încercat să îmi ajut echipa. Nu este o situație tocmai roz, dar suntem destui jucători cu experiență în vestiar, avem timp să ne adunăm. Joi avem un meci important și trebuie să spălăm acest eșec. Eu o să fac tot ce ține de mine să ajung la un nivel optim. Chiar dacă a fost sau nu penalty la faza mea, nu putem schimba rezultatul și nu mai contează acum.  

Eu cred că după această «dublă» cu Guimaraes vom reveni pe linia normală care se dorește la club. O să arătăm cu totul altfel, dar până atunci strângem rândurile și nu avem decât să obținem rezultate maxime din meciurile ce vor urma. Eu am o presimțire că joi vom arăta cu totul altfel”, a spus Adi Popa, la Look Sport.

FCSB o întâlnește pe Guimaraes, în turul play-off-ului Europa League, joi, 22 august, de la ora 21:30, iar meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

VEZI ȘI:

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Vergil Andronache: „Cei tineri ar trebui să ia exemplul lui Pintilii”â

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
zizu
zizu  •  19 August 2019, 15:36

Veți vedea! O să cad mai ceva ca .....popicu!... fc teatrul național,cu tănase și popa în rolurile principale! Aceasta e noua strategie a lui becali,ptr câștigarea titlului....: cât mai multe 11m obținute de pompa și tănase!

138672209828437
Gelu Oanca  •  19 August 2019, 10:25

Motoreta asta daca era buna juca in liga a-2-a in Anglia, dar acum merge cu 25 km la ora.

breitner
breitner  •  19 August 2019, 08:40
Postat de albalbastru72 pe 19 August 2019, 06:05

Pe asta l-au dat motoreta si l-au luat tractor.

S-a "adunat" ca si Gnoere!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează