FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Accidentare horror la Viitorul! Un jucător important are ruptură de ligamente și va fi operat » La 21 de ani e la a doua accidentare gravă

Carlo Casap, mijlocașul de 21 de ani al celor de la Viitorul, a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele echipei. foto: fcviitorul.ro
Carlo Casap, mijlocașul de 21 de ani al celor de la Viitorul, a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele echipei. foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 18:52 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 19:10

Carlo Casap, mijlocașul de 21 de ani al celor de la Viitorul, a suferit o accidentare gravă la unul dintre antrenamentele echipei. Verdictul medicilor a fost nemilos: ruptură a ligamentului anterior încrucișat la genunchiul stâng.

Ghinioanele se țin lanț de Carlo Casap, considerat de multe voci un alt fotbalist de mare viitor ieșit de pe porțile Academiei Hagi. În 2017, acesta suferea o accidentare asemănătoare, însă la piciorul drept. Acum, tânărul e lovit din nou de un ghinion teribil.

„Mijlocașul echipei noastre, Carlo Casap, s-a accidentat grav la unul dintre antrenamentele efectuate în această săptămână. În urma controlului medical amănunțit, s-a constatat că internaționalul nostru de tineret a suferit o ruptură a ligamentului anterior încrucișat la genunchiul stâng, urmând să fie operat la începutul săptămânii viitoare.

Multă sănătate, Carlo, și să revii cât mai repede în tricoul negru-albastru!, se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al clubului.

9 meciuriși un gol a strâns Casap pentru Viitorul pe durata actualului sezon

VIDEO Gică Popescu se teme de Dinamo: „Au jucători de calitate. Vom avea un meci dificil în Cupă!”

Citește și alte știri de actualitate:

Mihai Stoica l-a ironizat pe CTP, după editorialul despre Maradona: „Văd că acum e specialist și «pă» fotbal”

14 cazuri de coronavirus la un club din Liga 1 » Anunțul oficial: „Se află în izolare și respectă toate recomandările”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Noiembrie 2020, 21:20

Are si asta vreo sugativa de ii inmoaie genunchii pana cedeaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează