FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Dezvăluiri surprinzătoare despre Gică Hagi: „A avut oferte de acolo. De ce să nu se ducă?”

Gică Hagi ar fi primit oferte din China, Rusia și zona arabă
Gică Hagi ar fi primit oferte din China, Rusia și zona arabă

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 14:55 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 15:27

Fostul agent Victor Becali (59 de ani) a dezvăluit că Gică Hagi (56 de ani), fostul antrenor al celor de la Viitorul, a primit oferte din China, Rusia, dar și din zona arabă.

„Regele” nu a mai antrenat din sezonul trecut, când a decis să renunțe la postul său de la Viitorul, însă intenționează să coordoneze echipa în acest final de campionat. Hagi îl va superviza pe Cătălin Anghel, „secund” al lui Hagi când acesta antrena echipa de la Ovidiu. 

Astăzi, Victor Becali a declarat la un post TV că Hagi ar fi primit mai multe oferte în ultima perioadă. 

Victor Becali: „Hagi vrea o provocare”

„Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers, s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el.

Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR. Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China... Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe. Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun? Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo? De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă”, a declarat Victor Becali, la emisiunea „Look Sport Live”. 

Gică Hagi revine aproape de Viitorul

Gică Popescu, președintele Viitorului, admite că s-a greșit atunci când strategia de promovare a tinerilor a început să fie ignorată, dar promite că Viitorul va reveni la filosofia sa inițială odată cu numirea lui Cătălin Anghel ca antrenor principal și cu revenirea lui Gică Hagi aproape de echipă.

„Așteptam ca anul acesta să jucăm în play-off. Din păcate, schimbarea lui Gică după o perioadă de 5 ani de zile la cârma echipei a lăsat urme. Aducerea lui Ruben de la Barrera nu a fost una inspirată. Apoi am mers pe mâna lui Mircea Rednic, iar rezultatele nu au fost cele pe care le așteptam. Atât s-a putut. Din păcate nu avem o situație prea fericită și locul din clasament de acum este unul pe care nu l-am dorit niciodată. Este o situația de criză pe care o simțim, o recunoaștem. Am făcut și greșeli anul acesta, mă bucur că l-am adus pe Cătălin Anghel, secundul lui Gică 15 ani. Lucrul cel mai important este că revenim la filosofia pe care am avut-o încă de când Gică a început acest proiect. 

Cât timp echipa a fost antrenată de Ruben de la Barrera și de Mircea Rednic, Gică Hagi a evitat să participe sau să meargă la antrenamente. A stat deoparte, însă acum, odată cu aducerea lui Cătălin Anghel, Gică va fi mai aproape de el, îl va ajuta. Cred că este nevoie de prezența lui Gică alături de echipă, lucrul acesta s-a văzut deja de la meciul de aseară (n.r. - cu Gaz Metan, 0-2) când am arătat diferit. Am avut foarte multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Este un blocaj pe care echipa îl are, sper ca în meciurile pe viață și pe moartă din play-out toate aceste ghinioane sau această lipsă de încredere pe care o au jucătorii să dispară”, a declarat „Baciul” la Pro X.

VIDEO Opinia lui Victor Becali despre comparația dintre Ozil și Gică Hagi: „Întâi să facă și Ozil ce a făcut Hagi!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Ștefan Radu rupe tăcerea despre revenirea în România și e categoric! + Ce a văzut la Dinamo și i-a propus lui Inzaghi

Gigi Becali știe unde s-a „defectat” FCSB și trage un semnal de alarmă: „Vă dați seama ce probleme o să avem?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
312811896571017
Paul Ciuca  •  13 Aprilie 2021, 17:38

Cinste tie,Gheorghe Hagi.Ai dus in spate nationala ca jucator,iar acum aatia nu recunosc,din invidie,meritele tale,alaturi de regula cu jucatori sub ca fiind esentiale in rezultatele echipei de tineret.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Aprilie 2021, 17:24

din africa neagra ...nu a avut oferte ?

di.canio
di.canio  •  13 Aprilie 2021, 16:12
Postat de 4_3_3 pe 13 Aprilie 2021, 16:00

Culoarea obrajilor și nasul tumefiat dau de gândit. O fi având probleme cu beutura?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează