FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FC BOTOȘANI 4-3

CS U Craiova primește întăriri pentru titlu: „Mă întorc la vară și ieșim campioni!”

Jovan Markovic (20 de ani, atacant) vrea să revină la CS U Craiova din sezonul următor, când îi expiră împrumutul la Academica Clinceni.
Jovan Markovic (20 de ani, atacant) vrea să revină la CS U Craiova din sezonul următor, când îi expiră împrumutul la Academica Clinceni.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 19:31 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 23:00

Jovan Markovic (20 de ani, atacant) vrea să revină la CS U Craiova din sezonul următor, când îi expiră împrumutul la Academica Clinceni.

Academica Clinceni a câștigat thrillerul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Asta și grație lui Markovic, care, intrat pe teren în minutul 63, la 3-1 pentru moldoveni, a reușit o „dublă” și a adus victoria trupei lui Poenaru.

Jovan Markovic vrea să revină la CS U Craiova

CS U Craiova primește întăriri pentru titlu: „Mă întorc la vară și ieșim campioni!”
Markovic, în centru FOTO: facebook.com/academicaclinceni2015

„Din sezonul următor vreau să joc pentru Universitatea Craiova, să dau goluri și să luăm campionatul. Cei de acolo mă urmăresc. Am avut niște semnale, am discutat, dar nu e nimic sigur încă”, a declarat Markovic la Telekom Sport.

„Ne așteptam să întoarcem rezultatul, suntem foarte bucuroși. Am avut ghinion, colegul nostru și-a dat autogol fără să vrea. Data viitoare vom fi mai atenți. Eu intru pe teren și încerc să îmi fac treaba, sunt atacant. Nu am mai avut parte de astfel de situații în Liga 1, doar la juniori. E prima mea dublă la Liga 1, cea mai bună evoluție din acest sezon”, a mai spus Markovic.

Jovan Markovic a debutat în Liga 1 la 16 ani

Împrumutat de Craiova la Clinceni din februarie 2020, Markovic a fost privit ca o mare speranță a fotbalului românesc. A debutat pe prima scenă la numai 16 ani și 9 zile, sezonul 2016/17, într-o partidă Craiova - CFR Cluj 1-4, sub comanda lui Gigi Mulțescu.

Din cauza accidentărilor, atacantul s-a stins încetul cu încetul, iar de o bună bucată de timp se confruntă cu probleme de greutate. În acest sezon, a bifat 12 partide pentru Clinceni, reușind 4 goluri, ultimele în jocul cu Botoșani.

CS U Craiova primește întăriri pentru titlu: „Mă întorc la vară și ieșim campioni!”

Să rupi mâncarea deja de la 20 ani de ani... Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale. Eu am mai zis, Ilie Poenaru îi face un bine dacă nu îl bagă. Guardiola nici nu discuta dacă avea aşa jucător cu o asemenea condiţie fizică. Nu mânănci ce vrei dacă eşti sportiv. Eu repet, nu ar trebui să îl bage Poenaru, că iar se accidentează 7 luni şi nu îl mai vedem. Cred că şi oficialii de la Craiova i-au atras atenţia, probabil i-au zis ăia să se potolească în privința mâncării. Poate i-au zis de 2-3 ori, iar după au renunţat şi ei. Dar aşa nu se poate, ce fotbalist eşti tu? Mai mult de 2.000 de euro pe lună, cât cred că are, oricum nu merită
Basarab Panduru despre Markovic (aprilie)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Autogol de la 20 de metri în Clinceni - Botoșani! Fază de cascadorii râsului

Tănase pleacă de la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: suma + când se face transferul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  15 Mai 2021, 09:28

Ramai acolo că vin ei spre tine,se întorc acasa!De la Clinceni la Mogoșoaia e o aruncătură de băț.

observator_federal
observator_federal  •  15 Mai 2021, 08:15

Randament bun al "rezervei" Markovic la Clinceni - 12 meciuri, 4 goluri, două assisturi. În afara golurilor și centrării de gol de ieri (când a intrat în min.63) , a mai fost o dată "omul meciului" și la o victorie cu 2-0 cu Astra, la Giurgiu, când a fost introdus pe gazon în min 79 (!) și a marcat gol în min. 89 și a oferit un assist excepțional în min. 93. Un alt gol, golul victoriei, marcat în min. 88 (după ce a fost introdus în teren în min. 79!) la un 2-1 cu Iași...

observator_federal
observator_federal  •  14 Mai 2021, 21:47

Două goluri și un assist în mai puțin de 30 de minute, din postura de rezervă!!! Păi nici Tănase sau Dennis Man în "epoca Neubert" nu au reușit așa ceva... Nefiind fecesebist, ba dimpotrivă, Markovic fiind împrumutat de la Craiova, este de așteptat ca presa noastră de specialitate să fie destul de reținută în a acorda prea mare atenție (atenția cuvenită!!) performanței fotbalistice a lui Jovan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează