INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOLD CUP

Theo Corbeanu a decis să joace pentru Canada în locul României și e acum în semifinalele Gold Cup

Theo Corbeanu
Theo Corbeanu

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 19:49 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 20:10

Theo Corbeanu, tânărul cu părinți români care a jucat la juniorii ”tricolorilor” a ales naționala Canadei și, la prima sa participare la turneul continental CONCACAF, se pregătește de semifinale

Pe 17 mai, Theodor Corbeanu a împlinit 19 ani. Cu o zi înainte, tânărul atacant a debutat oficial la Wolverhampton, cu opt minute în Premier League, la 0-2 cu Tottenham pe "White Hart Lane". La al 11-lea meci, după ce fusese de 10 ori rezervă!

Theo Corbeanu visează la CM 2026 alături de Alphonso Davies

Născut în Canada, din părinți români, emigrați în Țara Frunzei de Arțar în 1999, Corbeanu a jucat doi ani la juniorii "tricolori", între 2017 și 2019. Dar a ales în cele din urmă naționala țării natale. 

Visează la Mondialul din 2026, organizat de Canada, împreună cu SUA și Mexic. Roș-albii au o generație foarte bună, condusă de Alphonso Davies (Bayern, 20 de ani) și Jonathan David (Lille, 21).

Theo Corbeanu, un gol în două meciuri la Gold Cup

Theo are cinci selecții și două goluri. Două partide și o reușită la Gold Cup (la 4-1 cu Martinica), turneul final continental din CONCACAF, zona Americii de Nord și Centrale. Și e în semifinalele competiției din Statele Unite. Joacă joi, împotriva Mexicului, la Houston.

VIDEO+FOTO Cu Ianis Hagi titular, Rangers a învins-o pe Real Madrid! Victorie mare pentru scoțieni

Veste bună! Florin Andone, pe teren fără dureri după un an: „Fericit să joc din nou"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează