INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Motivul pentru care Jose Mourinho urăște jocul Fortnite: „Un coșmar! O porcărie!”

Mourinho
Mourinho

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 09:31 / Actualizat duminica, 01 august 2021 10:34

Noul antrenor al lui AS Roma, Jose Mourinho, nu suportă jocul Fortnite.

Tehnicianul lusitan a dezvăluit că se confruntă cu o mare problemă, cea a jocurilor video. Antrenorul Romei urăște Fortnite, jocul preferat de tot mai mulți fotbaliști. Motivul? Aceștia nu renunță nici măcar în nopțile dinaintea meciurile și ajung să fie obosiți în timpul partidelor.

„Un coșmar! Fotbaliștii stau toata noaptea să se joace porcăria aia, iar ziua următoare au meci”, a comentat Jose Mourinho despre celebrul joc video pe rețelele de socializare.

Mourinho le-a intrat la inimă fanilor romani

Tehnicianul și-a propus să le intre la suflet fanilor lui AS Roma încă dinaintea debutului pe bancă într-un meci oficial. Chestionat de jurnaliștii italieni pe marginea gusturilor sale muzicale, portughezul a răspuns fără ezitare că melodia sa preferată este chiar imnul echipei sale.  

Mourinho a recunoscut că îi făcea o deosebită plăcere să îl asculte de fiecare dată când avea ocazia, inclusiv când venea ca oaspete pe Olimpico. „Melodia mea preferată? Imnul Romei. Este cântecul pe care mi-aș dori foarte tare să îl aud în fiecare săptămână pe Olimpico. Trebuie să fiu sincer, chiar și ca adversar îi știi versurile pentru că este prea frumos. 

Chiar dacă veneam ca adversar, când jucam pe Olimpico iubeam să îl ascult, cântat cu atât de multă pasiune. Acum că sunt aici vreau să-l aud foarte tare”, a declarat Jose Mourinho în presa din Italia.

Mourinho și-a luat atacant

La Roma, Jose Mourinho își construiește o echipă cu care să se bată la campionat. Acesta l-a adus pe Eldor Shomurodov, atacant din Uzbekistan. 

Atacantul uzbek va efectua vizita medicală la Roma şi se va alătura lotului antrenat de Jose Mourinho în cantonamentul din Portugalia, anunţă jurnalistul italian, Gianluca di Marzio. 

Roma îi va plăti 17 milioane de euro lui Genoa pentru Shomurodov, „grifonii” urmând să păstreze 10% dintr-un viitor transfer.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Dorin Rotariu, gol la debutul oficial pentru Ludogoreț » Reușită deosebită a mijlocașului

Barcelona și-a găsit un nou lider! Memphis Depay, show în amicalul cu Stuttgart: gol super și pasă de geniu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează