INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Cosmin Contra, victorie senzațională în derby-ul din Arabia Saudită! Al-Ittihad urcă pe primul loc

FOTO: Twitter @ittihad
FOTO: Twitter @ittihad

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 23:02 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 23:02

Al-Ittihad, formație antrenată de Cosmin Contra (45 de ani), a câștigat derby-ul din Arabia Saudită contra lui Al Nasr, scor 4-1. 

Cosmin Contra are un start senzațional de sezon la Al-Ittihad. După victoria cu 6-1 de la debut, contra lui Abha, a reușit să învingă una dintre favoritele la titlu, pe Al Nasr, echipă cotată la 60 de milioane de euro și care are în lot jucători precum Ramiro Funes Mori, Talisca sau Vincent Aboubakar. 

Cosmin Contra, victorie mare în Arabia Saudită

Derby-ul din Arabia Saudită a avut de toate. Al-Ittihad a deschis rapid scorul, în minutul 11, dar a fost egalată înainte de pauză. Elevii lui Contra au trecut în avantaj din nou, în minutul 64, datorită reușite lui Coronado. A urmat un penalty ratat de gazde și o eliminare în tabăra lui Mano Menezes. Ittihad a profitat pe contraatac și a punctat de două ori în prelungiri. 

VIDEO Hamdallah a încercat să îl lobeze pe portarul lui Al-Ittihad

Cosmin Contra duce formație pe primul loc în Arabia Saudită, cu 12 puncte în primele 5 runde, peste Al-Hilal și Al-Raed.

Cosmin Contra, al 4-lea român din istoria lui Al Ittihad

Al Ittihad a dominat fotbalul din Arabia Saudită în primul deceniu al acestui secol. Are în palmares 8 titluri de campioană. A cucerit de două ori și Liga Campionilor Asiei, în 2004 și 2005.

Contra nu este primul român de pe banca lui Al Ittihad. „Guriță” a semnat acum un contract valabil un singur sezon. Anghel Iordănescu a deschis calea cu mandatul din sezonul 2005/2006. Victor Pițurcă a avut două mandate, iar Ladislau Boloni a rezistat doar 4 luni, între iulie 2015 și octombrie 2015.

34,78 de milioane de euroeste valoarea actuală a lotului lui Al Ittihad

Citește și alte știri din fotbalul mondial: 

VIDEO INCREDIBIL Bătaie generală la meciul campioanei din Ligue 1! Fanii au făcut prăpăd » Poliția, pe gazon

Ancelotti, declarații tari despre un star al lui Real Madrid: „Nu e la nivelul la care trebuie. 2 meciuri consecutive sunt prea mult pentru el!” + Bale ratează 12 partide!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează