FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSO FILIAȘI

Antrenorul care a scris istorie la CSO Filiași a părăsit echipa: „Nu mă așteptam la așa ceva!”

Mario Găman (în dreapta) pleacă de la CSO Filiași / Sursă foto: Facebook
Mario Găman (în dreapta) pleacă de la CSO Filiași / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 18:37 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 19:07

CSO Filiași, formație de Liga 3, a produs două mari surprize în Cupa României, doljenii ajungând în sferturi după ce le-au eliminat pe UTA și Hermannstadt. Acum, echipa a rămas fără antrenor.

Asta pentru că Mario Găman, tehnicianul echipei din Filiași, a acceptat oferta celor de la Pandurii Târgu Jiu, mutarea fiind cu efect imediat

Astfel, CSO Filiași va fi condusă în următoarea perioadă de tandemul Alin Pîrvuică - Cosmin Fruntelată. Echipa nu traversează momente prea bune în campionat, situându-se pe locul 8 din Seria 6.

Mario Găman pleacă de la CSO Filiași

„Aş zice că echipa noastră are doi principali, eu şi Fruntelată. Amândoi suntem pentru moment, dar rămâne de văzut ce se mai decide în zilele următoare. Nu ne aşteptam să ne despărţim de Mario şi de Boby, dar ştii cum este, viaţa îţi rezervă multe

E o provocare pentru noi şi un început de drum dificil. Nu mă aşteptam la aşa ceva! Parcursul din Cupa României a fost extraordinar până acum, dar în campionat nu am strălucit şi trebuie să îndreptăm lucrurile. Trebuie să le facem pe toate, noi, cei de acolo, din zonă. Eu sunt de la început la echipă, de când am plecat de jos. 

Am fost jucător, a urmat perioada în care au apărut accidentările şi n-am putut să mai joc. Am trecut lângă domnul preşedinte Florin Spânu, am primit funcţia de vicepreşedinte, iar acum îndeplinesc şi rolul de antrenor”, a declarat Alin Pîrvuică, potrivit Gazetei de Sud

Mario Găman, antrenor CSO Filiași: „Am făcut lucruri mărețe!” 

Imediat după ce echipa din Filiași a eliminat-o pe Hermannstadt, Mario Găman a acordat GSP.ro un interviu în care a vorbit despre performanța reușită de echipa sa.

„Nu mai putem, nu mai putem! Secretul? Multă muncă și implementarea unei concepții de a juca fotbal, de a nu juca la întâmplare. Acești băieți minunați au realizat ceva important. Am fost inspirați la loviturile de departajare. Suntem o echipă mică, frumoasă, care joacă fotbal! Am jucat cu echipe foarte bune. Hermannstadt era neînvinsă în Liga 2, iar UTA era pe locul 4 în Liga 1 când am eliminat-o. 

Sunt lucruri mărețe! Vreau să-i felicit pe jucători, au arătat că merită să joace mai sus. Nu vrem echipe slab cotate, vrem Dinamo București, FCU Craiova sau CSU Craiova. 

Îmi doresc echipe puternice, cum mi-am dorit înaintea fiecărei trageri la sorți. Mergem la un restaurant cu băieții. Acum n-au nicio oră la care trebuie să doarmă, trebuie să petreacă, să simtă această bucurie de nedescris”, a declarat Mario Găman, la puțin timp după finalul meciului, în exclusivitate pentru GSP.ro.

ACSO Filiași (L3) - Hermannstadt (L2) 2-2 (4-3 la penalty-uri)

CSO Filiași a reușit cea mai mare performanță din istoria clubului. A produs a doua mare surpriză din Cupa României. După eliminarea celor de la UTA, au revenit de două ori în fața lui FC Hermannstadt, formație cu pretenții la promovarea din Liga 2. 

Sibienii au deschis scorul în minutul 3, prin Sîntean, și păreau să defileze spre „sferturi”. Gazdele au egalat înaintea pauzei, prin Rogoveanu, iar meciul s-a dus în prelungiri. Hermannstadt a punctat din nou prima, prin Călin Popescu, în minutul 107. Ion Crețu a devenit erou cu reușita de la prima atingere de balon, o execuție spectaculoasă, din semi-foarfecă. La penalty-uri, cei de la Filiași au fost mai inspirați.

Citește și alte știri din Cupa României:

Primele declarații după miracolul din Cupa României: „Să vină Dinamo sau Craiova! Mergem la restaurant, nimeni nu doarme!”

VIDEO Detaliul remarcat de Latovlevici după victoria cu Dinamo: „I-am văzut cum aleargă... Majoritatea echipelor din Liga 1 au problema asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează