INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - FEYENOORD 2-2

Tackling brutal! Nicolae Stanciu a scăpat de o accidentare gravă

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 15:52 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 15:53

Căpitanul Slaviei Praga, Nicolae Stanciu, a fost atacat agresiv de olandezul Til, direct pe tibie, dar a avut noroc și a putut continua jocul. Adversarul a fost eliminat

Din cauza unui atac brutal, precum acesta, anul se putea încheia acum pentru Nicolae Stanciu. Poate chiar sezonul. În al 4-lea meci în care a fost căpitanul Slaviei, prima oară în cupele europene.

Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns
CHAMPIONS LEAGUE
Filmarea secretă » Cristiano Ronaldo a făcut prăpăd în vestiarul lui Juventus! Singurul care i-a răspuns

I-a lipit crampoanele pe gambă lui Nicolae Stanciu

Era minutul 36 la Praga. La 1-1, când Slavia încerca să iasă din apărare, de sub presingul lui Feyenoord, fundașul dreapta Bah i-a aruncat mingea din aut de margine direct lui Stanciu, chiar în fața propriului careu.

Mijlocașul i-a pasat în spate celui mai apropiat stoper, cu o clipă înaintea impactului. Olandezul Til i-a lipit crampoanele pe gambă, sus, aproape de genunchi. Norocul lui Nico: a fost victima unui tackling lateral, nu frontal. Altfel, putea ajunge la spital, cu fractură de tibie și peroneu.

Întâi cartonaș galben, apoi roșu!

Șeptarul praghezilor a scăpat, putând continua jocul până la sfârșit. Til s-a dus direct la vestiare. Arbitrul finlandez Gestranius i-a dat inițial doar cartonaș galben. S-a răzgândit și i-a arătat roșu. Corect.

Anamaria Prodan îl contrazice pe Becali: „Nu există interes de la Arsenal pentru Ianis Stoica. Își bate joc de jucători”
FCSB
Anamaria Prodan îl contrazice pe Becali: „Nu există interes de la Arsenal pentru Ianis Stoica. Își bate joc de jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează