INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Tensiune la Cupa Africii » Motivul pentru care Aubameyang și Lemina au fost excluși din lotul gabonezilor

Pierre-Emerick Aubameyang la naționala Gabonului // Foto: Getty Images
Pierre-Emerick Aubameyang la naționala Gabonului // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 13:44 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 18:19

Căpitanul Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani) și Mario Lemina (28 de ani) au părăsit lotul Gabonului. Oficial, s-a spus că ar avea probleme cardiace declanșate de coronavirus, apoi a apărut altă variantă, că ar fi fost dați afară. Lemina amenință că nu mai vine la națională. Probabil, nici Auba.

Mereu e tensiune la Cupa Africii. Conflicte, nemulțumiri, proteste, furie. La naționala Gabonului, exact aceasta este atmosfera.

Au petrecut și au ajuns infectați la lot

Chiar înainte de startul acestei ediții, Aubameyang (Arsenal) și Lemina (Nice), cele mai periculoase „pantere”, au declanșat scandalul. Au petrecut în Dubai, fără să respecte nicio regulă în pandemie, și erau infectați când au ajuns la lot.

Ulterior, federația de la Libreville a anunțat că ambii jucători au părăsit cantonamentul și s-au întors la cluburile lor. Oficial, motivul e medical. Coronavirusul le-ar fi afectat inima, rezultatele testelor alarmându-i pe doctorii gabonezi.

Aubameyang, trimis de gabonezi la Londra » Probleme medicale după Covid-19
Cupa Africii
Aubameyang, trimis de gabonezi la Londra » Probleme medicale după Covid-19

71de selecții și 29 de goluri are Aubameyang la naționala Gabonului

Mario Lemina: „Echipa e înconjurată numai de mincinoși”

Potrivit RMC Sport, cauza ar fi alta. Auba și Lemina ar fi venit beți la lot și au fost pedepsiți. „Nu mai vreau să torn gaz pe focul minciunilor care vor să mă rănească. Mă rănește cu adevărat că echipa noastră e înconjurată numai de mincinoși al căror scop e doar să facă tevatură”, a comentat mijlocașul lui Nice pe Instagram, postare preluată și de atacantul lui Arsenal.

Lemina nu mai vrea să joace pentru Gabon. „Toate aceste lucruri urâte se petrec de peste un an la națională. Mie nu-mi mai rămâne nimic de făcut. Am zis stop. Dacă minciunile îmi afectează familia, e rușinos. Refuz să mai joc pentru selecționată”. Foarte probabil, nici Aubameyang nu va mai veni.

3goluri a marcat Lemina în 23 de meciuri jucate pentru Gabon

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Arbitrul de la meciul controversat dintre Dortmund și Bayern povestește prin ce a trecut: „Soția a plâns. E greu de suportat”

S-a stins Paco Gento, legenda lui Real Madrid » Singurul fotbalist cu 6 titluri de campion european + Amintiri cu Dobrin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dudulici
dudulici  •  19 Ianuarie 2022, 05:03
Postat de ciprianbirtea pe 18 Ianuarie 2022, 19:36

Foarte bine le-au făcut! Ei merg la petreceri în pandemie, când știu că ar putea fi indisponibili la echipă dacă se infectează?

Pai de ce s-au imunizat,ca sa mearga la petreceri!!!!!Mai bine intreaba cum de s-au imbolnavit daca erau imunizati?!Poate nu cunosti semnificatia cuvantului imun!

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  18 Ianuarie 2022, 19:36

Foarte bine le-au făcut! Ei merg la petreceri în pandemie, când știu că ar putea fi indisponibili la echipă dacă se infectează?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează