INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

OFICIAL // VIDEO Mbappe, prezentat oficial: „Vreau să câștig multe trofee alături voi!” » LaLiga vrea să blocheze mutarea: „Scandalos!”

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 22:04 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 22:07

După luni bune în care s-a vorbit intens despre viitorul lui Kylian Mbappe (23 de ani), fotbalistul francez a luat decizia finală: a semnat cu PSG!

UPDATE 22:00 / PSG l-a prezentat oficial pe Mbappe

PSG l-a prezentat oficial pe Mbappe în această seară. Francezul a oferit și o primă reacție, după semnarea contractului: „Sunt foarte fericit să duc mai departe aventura de la PSG, să rămân în Paris, orașul meu. Sper să fac în continuare ceea ce îmi place, să câștig trofee alături de voi! Vă mulțumesc”.

Noua înțelegere dintre Mbappe și PSG este denunțată de oficialii LaLiga: „Este scandalos. Vom depune plângeri împotriva lui PSG la UEFA, la autoritățile franceze și autoritățile Uniunii Europene”. Spaniolii consideră că regula fair-play-ului financiar este încălcată.

Răzvan Lucescu a pierdut Cupa Greciei, într-o finală marcată de incidente!
Cupa Greciei
Răzvan Lucescu a pierdut Cupa Greciei, într-o finală marcată de incidente!

Știrea inițială: Mbappe rămâne la PSG

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid părea cert în urmă cu câteva săptămâni, dar ofensiva totală a Qatarului din ultimele zile l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească.

Momit de mai mulți bani și de mai multă putere la nivelul deciziilor sportive luate în club, Mbappe a ales PSG.

Este GATA: Kylian Mbappe a refuzat Real Madrid și semnează cu PSG! 

Anunțul a fost făcut atât de Marca, cât și de L'Equipe, două dintre cele mai importante publicații din Spania, respectiv Franța.

Francezii scriu că Mbappe și-a dat acordul de principiu pentru a prelungi contractul cu PSG și că ar fi anunțat asta în cadrul unei ședințe la care au participat și membrii staff-ului. Contractul nu a fost încă semnat, dar este doar o chestiune de timp. Mbappe va prelungi pe 3 ani.

Marca oferă informații suplimentare: Mbappe l-a informat deja pe Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, că va semna cu PSG.

Odată cu semnarea noului contract, Mbappe va încasa 60 de milioane de euro net pe sezon și va primi un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro. 

În plus, va avea un cuvânt de spus în alegerea noului director sportiv și viitorului antrenor de la PSG, care sezonul viitor va ataca câștigarea Champions League. Competiție din care în 2022 a fost eliminată chiar de Real Madrid.

Erik ten Hag i-a găsit deja înlocuitor lui Harry Maguire » Pune pe masă 30 de milioane de euro pentru a rezolva problemele din apărarea lui Manchester United
Manchester United
Erik ten Hag i-a găsit deja înlocuitor lui Harry Maguire » Pune pe masă 30 de milioane de euro pentru a rezolva problemele din apărarea lui Manchester United
Acord Juventus - Pogba! Francezul revine la echipa care l-a vândut pentru 105 milioane de euro
SERIE A
Acord Juventus - Pogba! Francezul revine la echipa care l-a vândut pentru 105 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
suporter
suporter  •  22 Mai 2022, 20:22
Postat de rikiriki365 pe 22 Mai 2022, 00:52

Vrea sa aduca CL in Franta.

Nu o sa aducă nimic. PSG este o adunătură de jucători. O echipa reprezintă mult mai mult decât atât. La statutul de club nu poate speră niciodată cât timp exista petrodolari.

kostyca
kostyca  •  22 Mai 2022, 11:42

Clar nu e fotbalist, la PSG deja e plafonat, nu contează cati jucatori aduc niciodată nu o sa poată concura cu cluburile din Spania și Anglia așa ca adio balonul de aur

Cristian73
Cristian73  •  22 Mai 2022, 03:38

Ce mizerie...Ăștia sunt "imenșii"fotbaliști ai planetei! Real Madrid e o INSTITUȚIE! Bravo lor că nu a cedat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează