FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

Atac frontal în direct, după dezastrul de la Cluj: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”

Dinamo e cu un picior în liga secundă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
Dinamo e cu un picior în liga secundă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 23:05 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 23:55

Ionel Dănciulescu, fost jucător și oficial la Dinamo, nu l-a menajat pe Iuliu Mureșan, după ce roș-albii au fost surclasați de Universitatea Cluj în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, 0-2. Danciu-gol îi reproșează oficialului că a abandonat echipa în ultimele săptămâni.

  • Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, fiind la un meci distanță de a produce șocul deceniului în Liga 1. „Câinii” au dezamăgit crunt pe „Cluj Arena” și sunt cu un pas în liga secundă, contrapeformanță fără precedent în istoria clubului. 
  • Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare.

„Nu e totul pierdut, dar ce s-a întâmplat e o mare dezamăgire. E nevoie de altă atitudine! E o rușine, din punctul meu de vedere, cum s-a prezentat echipa în această seară. Numai nouă ni se putea întâmpla să luăm gol în inferioritate!

Vinovați sunt cu toții, dar ce se întâmplă acum e și o consecință a problemelor apărute în acest sezon. Nu e normal ca omul care are destinul echipei în mâini (n.r. - administratorul special Iuliu Mureșan) să dispară, să nu mai vină la meciuri, să nu mai fie lângă echipă. 

Sunt foarte mulți jucători care își termină contractele, iar tu n-ai fost acolo să discuți cu ei, să le oferi o siguranță! Jucătorii ar fi trebuit să știe pentru ce luptă, să aibă o motivație. Nu știu ce dorință de a juca au avut unii dintre ei”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Retrogradarea ar fi cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Nu știu ce echipe și-ar dori să mai transfere apoi jucători cu o asemenea atitudine.

- Marius Niculae, fost atacant Dinamo

Dinamo, nici nu știi, cât de mică începi să fii! „Câinii” pierd turul barajului cu U Cluj și sunt cu un picior în Liga 2!
U Cluj - Dinamo
Dinamo, nici nu știi, cât de mică începi să fii! „Câinii” pierd turul barajului cu U Cluj și sunt cu un picior în Liga 2!

Iuliu Mureșan nu a fost prezent la meci, deși se afla în Cluj!

Deși se află în Cluj de mai mult timp, Iuliu Mureșan nu a asistat la partida care poate fi crucială pentru viitorul echipei. Administratorul special al lui Dinamo s-a implicat tot mai puțin la echipă în ultima perioadă, iar la finalul acestui sezon va pleca de la club.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit zilele trecute despre situația lui Iuliu Mureșan: 

„Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. - cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.

Eugen Neagoe, declarații după U Cluj - Dinamo 2-0: „Dinamo are o misiune foarte dificilă”

FOTO / Cele mai tari imagini din duelul U Cluj - Dinamo 2-0

Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+29 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ultrașii lui Dinamo n-au acceptat eșecul! Ce s-a întâmplat imediat după fluierul final

FOTO+VIDEO Dinamo, nici nu știi, cât de mică începi să fii! „Câinii” pierd turul barajului cu U Cluj și sunt cu un picior în Liga 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
elgabri
elgabri  •  22 Mai 2022, 14:36

Danciule hai sa ti dau 2 lei sa nu mai latri degeaba am vazut ce ai facut cat ai fost langa echipa, nu vorbesc ca jucator !!

balderis
balderis  •  22 Mai 2022, 14:00
Postat de abavati pe 22 Mai 2022, 13:36

vorbesc unii frati cu contrabandistii din tm ... a match made in heaven - sutii & contrabandistii

Ce faci mă , te oftici !!? La Moskwa e frig , este ?

abavati
abavati  •  22 Mai 2022, 13:42
Postat de miki123 pe 22 Mai 2022, 00:04

Eu nu inteleg ce mare dezastru dacă retrogateaza dinamo sau steaua, două echipe comuniste, înființate de ana pauker și comuniștii orci?!? Ducăse in moscova.....acolo este locul lor!

esti mai prost decat permite constitutia,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează