FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - ARGEȘ 0-1

Andrei Prepeliță a izbucnit, după victoria care a dus-o pe FC Argeș pe locul 6: „Eu sunt răul acestui oraș?”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș / Sursă foto: Facebook
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 20:32 / Actualizat sambata, 20 august 2022 01:04

Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, a avut un discurs dur la finalul meciului cu CS Mioveni, câștigat cu 1-0.

Prepeliță consideră că este criticat pe nedrept în oraș, el ducând echipa în play-off în sezonul trecut.

FC Argeș se impune în derby-ul cu Mioveni. Clasamentul live
CS MIOVENI - FC ARGEȘ 0-1
FC Argeș se impune în derby-ul cu Mioveni. Clasamentul live

Andrei Prepeliță, furibund după victoria cu Mioveni

„De un an de zile sunt contestat la Pitești, văd că eu sunt răul acestui oraș. Eu sunt rău că am luat echipa de pe ultimul loc, sunt rău că am dus echipa în play-off, sunt rău că m-am întors să ajut echipa asta, după ce mi-am încheiat cariera de jucător. 

Eu n-am nicio treabă cu nimeni, îmi văd de munca mea, am mers să salut și galeria. N-am nimic cu contestatarii mei”, a spus Prepeliță, la Orange Sport.

Apoi, el a vorbit și despre accidentarea stoperului Grigore Turda, care va lipsi aproximativ două luni: „Grigore ne lipsește. Era bine și pentru noi să îl avem. Probaibl va lipsi 2-3 luni”

Am avut o discuție dură cu jucătorii. Nu îi menajez deloc. Dar nu m-am gândit niciodată să dau vreun jucător afară

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Era mai echitabil să se termine egal. Am făcut o greşeală, am fost taxaţi, asta este. Nu reușim să facem puncte. Suntem tot acolo. Trec etapele şi nu reuşim. Din păcate facem greşeli la fiecare joc, câte un jucător greşeşte şi ne costă puncte. Şi cu VAR-ul, nu ştiu dacă nu a fost gol pentru noi la acea lovitură liberă. Până nu e ceva clar, nu putem să ne pronunţăm. 

Dacă se consideră că e mai bine să se schimbe antrenorul, asta e viaţa noastră. Nu am discutat încă despre asta, dar trebuie să luăm în calcul orice situaţie

Alexandru Pelici, antrenor Mioveni

Ișfan: „Am exersat anumite trasee de joc și ne-au ieșit”

Alexandru Ișfan, vedeta celor de la FC Argeș, s-a arătat extrem de fericit după victoria cu Mioveni.

„Sunt bucuros pentru cele 3 puncte. Am exersat toată săptămâna diferite scheme, trasee de joc. Ne-au ieșit. Nu contează cine marchează, aveam mare nevoie de această victorie. 

Așteptăm deciziile VAR în tensiune, atât noi, cât și adversarul, dar nu ne privesc problemele tehnice”, a spus Alexandru Ișfan, la Orange Sport.

Era o situație tensionată, veneam după două înfrângeri, iar la Pitești nu suntem obișnuiți cu asta. Având în vedere că s-a jucat un derby argeșean, publicul s-a bucurat de fotbal în măsura căldurii. 

Mingea nu a fost scăpată, am palmat-o și am prins-o în doi timpi. Nu mi-am făcut griji, mingea nu a intrat în poartă. Este o tehnologie, calculatorul dă erori. Prefer inteligența umană în locul celei artificiale. 

Atmosfera la echipă e mereu plăcută, dar sportiv nu treceam printr-o formă bună. Nu meritam sa pierdem meciul cu Rapid, Sefer a avut două execuții foarte bune. Nici cu Craiova nu am făcut un joc rău. Am revenit în lupta pentru play-off, pentru asta muncim

- Cătălin Straton, portar FC Argeș 

Eu spun că avem 3 victorii în 6 meciuri, nu că am obținut o victorie după două înfrângeri la rând. Se putea și mai bine, se putea și mai rău, trebuie să rămânem concentrați, fără prestații oscilante. Nu cred ca avem program accesibil (n.r. - vs. Chindia, etapa viitoare), oricine poate învinge. Avem nevoie să fim constant buni

- Marius Constantin, fundaș FC Argeș

Citește și alte știri din Liga 1:

Petrolul aduce un jucător cu meciuri în Ligue 1: „Voi semna”

CS Mioveni - FC Argeș, întrerupt peste 10 minute din cauza VAR » Deciziile lui Hațegan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mihalachy
mihalachy  •  20 August 2022, 14:02

BUNA ZIUA AL APRECIEZ,DAR NU E CAZUL SA PLUSEZE, ABATUT PE U CLUJ,CAND A RAMAS IN 10 SI IN RESST CE A JUCAT! MULT SUCCES ! DAR FĂRĂ GĂLĂGIE!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  20 August 2022, 09:07

Prepelita si-a facut foarte bine treaba pana acum. Contestatarii sunt de neinteles. Ce trebuie sa inteleaga Prepelita este ca, din fericire, contestatarii sunt doar o mana de oameni, niste frustrati. Majoritatea oamenilor ok din Pitesti il sustin pe Prepelita, chiar daca, fiind oameni civilizati, nu stau toata ziua sa comenteze si sa isi arate sustinerea. De-asta par mai multi contestatarii. In realitate, contestatarii sunt mult mai putini decat cei ce apreciaza munca acestui tanar antrenor de mare perspectiva. Sa nu uitam de unde a luat echipa...in ce hal era Fc Arges pana sa vina el...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează