FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI

EXCLUSIV Blerim Krasniqi a prins curaj după primul gol în România, marcat cu Sepsi: „Vreau să dau multe”

Krasniqi a împlinit 26 de ani pe 5 iulie
Krasniqi a împlinit 26 de ani pe 5 iulie

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2022 15:56 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 16:06

Fotbalul și-a arătat cele două fețe la trei zile distanță de la un meci la altul. Mai întâi, cu UTA (1-1), Blerim Krasniqi a ratat un penalty în minutul 89, pentru ca în ultima etapă, cu Sepsi (1-0), nouarul Mioveniului să puncteze și să aducă prima victorie a argeșenilor, producând un șoc la Sfântu Gheorghe.

Fost campion al Albaniei în două rânduri, atacantul a intrat mereu după pauză în cele două partide la galben-verzi, se va lupta începând din meciul cu U Cluj pentru a fi titular, acomodându-se cu faptul că va juca într-o țară străină, jucătorul de 26 de ani mai evoluând în patria natală și în Kosovo. 

Hagi l-a angajat team manager pe jucătorul retras la 32 de ani, parte din lotul de la EURO 2016: „Bine ai revenit acasă”
FARUL
Hagi l-a angajat team manager pe jucătorul retras la 32 de ani, parte din lotul de la EURO 2016: „Bine ai revenit acasă”

Krasniqi vrea să se afirme în Liga 1, nu concepe că echipa antrenată de Flavius Stoican va retrograda la finalul sezonului.

Blerim Krasniqi: „Mi-au dat curaj”

„Oamenii din oraș, colegii și cei de la echipă și de la club au fost foarte buni cu mine. Mai mult, au avut încredere în mine după penalty-ul ratat în prima partidă, modul cum mi-au vorbit mi-a dat încredere și curaj, cred că am reacționat bine cu proxima ocazie pe care am avut-o. Iar acum sunt și mai motivat. 

Cred că nu doar eu, toți fotbaliștii de la CS Mioveni știu care este obiectivul echipei. Știu ce fel de formație este a noastră, nu suntem priviți ca una mare, de aceea trebuie să strângem cât mai multe puncte din orice meci”, a spus Krasniqi pentru Gazeta Sporturilor.

5 trofeea câștigat Krasniqi cu Skenderbeu Korce și cu Teuta Durres în carieră, două campionate, două Supercupe și o Cupă a Albaniei

El e convins că echipa nu va retrograda la finalul acestui sezon: „Mioveni poate rezista în prima divizie, iese din discuție să aibă alt gând cineva de aici. Suntem cu toții foarte motivați. Datoria mea ca atacant este să marchez goluri. Nu mi-am fixat un număr clar de goluri, nu sunt genul să mă mulțumesc cu puțin, vreau să dau multe!”. 

1 gol în 2 meciuria reușit pentru Gjilani, în preliminariile Conference League, începând sezonul la echipa din Kosovo

9 goluri în 35 de partidea reușit atacantul ediția precedentă pentru Gjilani în Kosovo

Citește și alte știri din Liga 1:

Mutu vrea să rămână primul în SuperLigă și vorbește despre transferul unui atacant: „Luckassen? E pe listă”

Dan Petrescu, „blocat” de CFR Cluj din drumul către Chelsea: „L-au dat afară pe Tuchel? Eu sunt ocupat...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close