FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

VIDEO Și-au flexat mușchii la piscină: Deac, de pe coperta „Men's Health” + FCSB, ca la Herculane: cine a fost „victima” lui Crețu și Nikolov

Fotbaliștii de la CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani au luat astăzi o mică pauză și au combinat antrenamentele cu o vizită la piscină și spa. +11   FOTO
Fotbaliștii de la CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani au luat astăzi o mică pauză și au combinat antrenamentele cu o vizită la piscină și spa.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 18:25 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 18:43

Fotbaliștii de la CFR Cluj, FCSB și FC Botoșani au luat astăzi o mică pauză și au combinat antrenamentele cu o vizită la piscină și spa.

CFR Cluj, FCSB și Botoșani s-au sincronizat astăzi și au postat, la câteva ore distanță, câte un clip cu relaxarea de la piscină. Cronologic, primii au fost moldovenii. Mihai Roman I, Șeroni și colegii nu s-au despărțit de minge nici în apă. După câteva plonjoane spectaculoase, au trecut la un joc rapid de polo.

GALERIE FOTO. Ciprian Deac, „sculptat” în cantonamentul lui CFR Cluj 

+7 FOTO

În Spania, locul unde CFR Cluj a ales să își programeze cantonamentul de iarnă, atmosfera a fost la fel de destinsă. Vizita la spa a fost „deturnată” de Ciprian Deac. Mijlocașul în vârstă de 36 de ani a impresionat din nou cu fizicul „sculptat”. 

După câteva zile pline de antrenamente, echipa noastră a avut parte de o binemeritată pauză de refacere. Băieții s-au bucurat de timpul petrecut la spa-ul resortului din Oliva Nova și sunt pregătiți, cu forțe proaspete, pentru amicalul cu SV Darmstadt de mâine, de la ora 16:00 (ora României)
- Mesajul postat de CFR Cluj pe Facebook

VIDEO. FCSB, distracție ca la Herculane! Spectacol în cantonamentul din Turcia

Într-o atmosferă demnă de stațiunea balneoclimaterică Băile Herculane, fotbaliștii celor de la FCSB au făcut mișcare în apă cu zâmbetul pe buze. De bălăceală nu au scăpat nici oamenii din staff, kinetoterapeutul Ovidiu Kurti fiind luat pe sus de Valentin Crețu și de Boban Nikolov.

Pregătirea bună include și antrenamente în piscină, mai ales când vremea nu-ți permite să ieși afară. Deși pare mai mult o joacă, vă asigurăm că efortul este intens”
- Mesajul postat de FCSB pe Facebook

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Va fi cutremur!” » MM Stoica îl amenință pe șeful Școlii de Antrenori cu informații compromițătoare: „Ce inepții poate să debiteze!”

Nicolae Dică revine în Liga 1: „Mâine sau poimâine, la antrenamente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Doralin
Doralin  •  12 Ianuarie 2023, 22:21

E CR7 de Romania

Ceferinho
Ceferinho  •  12 Ianuarie 2023, 19:17
Postat de marius1979 pe 12 Ianuarie 2023, 18:59

Deac cu pectoralii aia…Poate ati observat ca alearga cumva cu pieptu sus. Cam sod

Fuge ca o gasca. :)))))

marius1979
marius1979  •  12 Ianuarie 2023, 18:59

Deac cu pectoralii aia…Poate ati observat ca alearga cumva cu pieptu sus. Cam sod

Vezi toate comentariile (3)
Comentează