INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO

foto Gest incalificabil al fanilor lui Atletico, înainte de derby-ul cu Real Madrid » Vinicius, ținta ultrașilor + reacțiile celor două cluburi

Ultrașii lui Atletico a atârnat o păpușă gonflabilă cu tricoul lui Vinicius de un pod aflat lângă baza de pregătire a Realului
Ultrașii lui Atletico a atârnat o păpușă gonflabilă cu tricoul lui Vinicius de un pod aflat lângă baza de pregătire a Realului

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 18:55 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 19:27

Înainte de derby-ul cu Real Madrid din sferturile Cupei Spaniei, ultrașii lui Atletico Madrid au făcut un gest incalificabil la adresa lui Vinicius.

  • Real Madrid - Atletico, în sferturile Cupei Spaniei, se joacă azi, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1

Concret, o facțiune a ultrașilor lui Atletico a atârnat o păpușă gonflabilă cu tricoul lui Vinicius de un pod aflat lângă baza de pregătire a Realului. Păpușa era spânzurată, iar alături era mesajul „Madridul urăște Realul”. Motto-ul aparține ultrașilor „Frente Atletico”.

Încă de la tragerea la sorți a sferturilor de finală din Cupa Spaniei, ultrașii lui Atletico au afișat mai multe bannere cu mesajul „Madridul urăște Realul” prin diferite zone ale capitalei Spaniei, potrivit Marca.

Avocata femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: „Nu a folosit prezervativ, victima ia antivirale și e sub tratament psihiatric”
SPANIA
Avocata femeii care-l acuză de viol pe Dani Alves: „Nu a folosit prezervativ, victima ia antivirale și e sub tratament psihiatric”

Real Madrid, comunicat dur: „Condamnăm actul de rasism, xenofobie și ură împotriva lui Vincius”

„Real Madrid C. F. dorește să vă mulțumească pentru sprijinul și manifestările de afecțiune primite după regretabilul și respingătorul act de rasism, xenofobie și ură împotriva jucătorului nostru Vinicius. 

Dorim să ne exprimăm cea mai fermă condamnare a acestor acte care reprezintă un atac la adresa drepturilor fundamentale și a demnității oamenilor și care nu au nimic de-a face cu valorile pe care le reprezintă fotbalul și sportul. 

Atacurile precum cele suferite de jucătorul nostru, sau cele suferite de orice sportiv, nu-și au locul într-o societate ca a noastră. Real Madrid are încredere că cei care au participat la un astfel de act josnic vor fi trași la răspundere”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul lui Real Madrid.

Club Atletico de Madrid comunică faptul că astfel de acte sunt absolut respingătoare și inadmisibile. Condamnarea noastră față de orice act care atacă demnitatea persoanelor este categorică și fără rezerve

- Comunicat oficial Atletico Madrid

Gest incalificabil al fanilor lui Atletico, înainte de derby-ul cu Real Madrid » Vinicius, ținta ultrașilor + reacțiile celor două cluburi

Citește și: 

Jose Mourinho la 60 de ani » Ce cadou frumos de la AS Roma! Visează la întoarcerea în Champions!

Marcus Rashford: 10 goluri în 10 meciuri după Mondial. Forma carierei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Stelian66
Stelian66  •  27 Ianuarie 2023, 07:50

Lipsa de educație . Rasplata a fost rapida . O sa poată dea cu hate de la televizor, la următoarele meciuri ale Realului . Când stai fundul in poarta tot meciul nu ai șanse sa câștigi.

Cristi37
Cristi37  •  26 Ianuarie 2023, 21:41
Postat de alenb pe 26 Ianuarie 2023, 20:12

Pai si care e gestul de rasism? nu s-a facut nici o aluzie la rasa jucatorului.

https://www.youtube.com/live/Je_GrJjYrUo?feature=share

Cristi37
Cristi37  •  26 Ianuarie 2023, 21:41

Urmăriți live: https://www.youtube.com/live/Je_GrJjYrUo?feature=share

Vezi toate comentariile (4)
Comentează