FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - UTA 2-1

FOTO Andrei Ivan s-a făcut de râs în prelungirile meciului cu UTA » Luft penibil la un contraatac pe care scria gol

Andrei Ivan s-a făcut de râs în CSU Craiova - UTA / FOTO: Capturi TV @Digi Sport 1
Andrei Ivan s-a făcut de râs în CSU Craiova - UTA / FOTO: Capturi TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 22:39 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 22:42

CS Universitatea Craiova a învins-o pe UTA, scor 2-1, în ultima rundă a sezonului regular din Liga 1. Andrei Ivan (26 de ani) s-a făcut de râs în prelungirile partidei, pe un contraatac supranumeric. 

Prelungirile disputei de pe „Ion Oblemenco” au fost extrem de tensionate. UTA a cerut lovitură de la 11 metri pentru un presupus fault comis de portarul Popescu asupra lui Pașcalău. „Centralul” Cătălin Popa a lăsat jocul să meargă, dar Andrei Ivan nu a reușit să fructifice o șansă uriașă. 

Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”
FCSB
Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”

Andrei Ivan, moment stânjenitor în CS Universitatea Craiova - UTA

Ivan a condus un contraatac supranumeric al oltenilor, 3 vs 2. Fără să fie atacat, în poziție centrală, internaționalul „tricolor” a pasat în stânga, la Basilio Ndong.

Fotbalistul din Guinea Ecuatorială i-a retrimis mingea, la 14 metri de poartă. Ivan a luftat penibil, apoi a dat semne evidente de epuizare, având probleme în a se replia.

Craiova a fost salvată în fața arădenilor de ceilalți doi atacanți. Markovic a avut un rol determinant în autogolul lui Erico, apoi Elvir Koljic a semnat prima reușită stagională. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica l-a umilit pe Strizu în direct: „Uitați-vă ce față are, un personaj caricatural! Nu am vrut să mă înconjor de proști, mincinoși și impostori” + episod ireal cu Olaru

Nicolae Dică a găsit soluția pentru o salvare pe care n-o mai bănuia nimeni: „Așa avem o șansă în plus”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
brera30
brera30  •  11 Martie 2023, 19:19
Postat de kubix pe 11 Martie 2023, 07:33

IVanul ca si morkoviciu se fac de ras la Nationala de cate ori sunt convocati. Nu ii mai vinde custodele in veci! Daca nici Kerala Blasters nu l-au vrut pe ardelul ivanuL

Esti cam obosit, cumetre. Mergi și te alăptează la sânul EFM. Ești expirat, ai ieșit din garanție

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Martie 2023, 13:34

...singurul fotbalist roman care s a facut de ras cand a dat pe langa minge in 1996 intr un meci cu Bulgaria la C.E. a fost ghorghe hagi ...dar de care este interzis sa spui ceva de rau ...

brera30
brera30  •  11 Martie 2023, 11:35
Postat de cpt.ahab pe 11 Martie 2023, 09:04

Ivan a fost pe afară, a revenit cu coada între picioare, ca mai toți, și-a găsit un loc călduț la Craiova, mai are câre o reușită sporadică, dar și ratări penibile( cum a fost și luftul de aseară), timpul trece, leafa merge. Cam ăștia-s tinerii noștri fotbaliatori actuali.

Tu, câte “luftu-uri” ai dat la viața ta?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close