SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Rapid e gata de superduelul cu slovenele de la Krim: „Mergem să câștigăm!”

(foto: Pivotul Lorena Ostase în acțiune FOTO Cristi Preda)
(foto: Pivotul Lorena Ostase în acțiune FOTO Cristi Preda)

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 12:15 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 13:46

Rapid joacă manșa tur din play-off-ul pentru sferturile de finală la Ljubljana, contra lui Krim, și o abordează cu încredere.

  • Krim - Rapid se joacă duminică, de la ora 15:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi 4, Prima Sport 2 și Orange Sport
Ce și-a propus Eliza Buceschi în deplasarea istorică din Liga Campionilor: „Eu asta sper!” + ce spun bookmakerii
Liga Campionilor
Ce și-a propus Eliza Buceschi în deplasarea istorică din Liga Campionilor: „Eu asta sper!” + ce spun bookmakerii

Campioana României speră la un rezultat bun în deplasarea din Slovenia, iar în returul de săptămâna viitoare, alături de fani, să obțină calificarea între primele 8 echipe în Champions League.

Rapid, înainte de meciul cu Krim: „Vrem să ne calificăm mai departe”

Revenită în București joi, după victoria de la Zalău, Rapid a plecat ieri pe ruta București-Istanbul-Ljubljana. Campioanele au făcut de dimineață un antrenament în Giulești, apoi au luat masa și au plecat la aeroportul Henri Coandă. 

56 de goluria marcat Eliza Buceschi, lider pentru Rapid în Ligă, apoi vine Sorina Grozav, 51

Portarul Denisa Șandru consideră că dubla cu Krim va fi foarte echilibrată, dar la Rapid toată lumea se gândește doar la calificare.

"Am realizat un lucru nemaipomenit până acum, dar vrem mai mult, vrem să ne calificăm mai departe. Meciul de la Ljubljana va fi foarte greu, ne dorim un rezultat bun, iar in retur, acasă, să obținem calificarea. 

Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune, bătăioase, ne așteptăm la un meci dificil, dar și noi ne von ridica la nivelul competiției. La ora meciului vom fi pregătit", a declarat goalkeeperul.

78 de goluriare veterana Jovanka Radicevici pentru Buducnost, urmată de Daria Dmitrieva, 76

Denisa spune că fetele s-au obișnuit cu noul antrenor, Kim Rasmussen, iar obiectivul nu s-a schimbat. "Lucrurile sunt puțin diferite cu un antrenor nou, dar obiectivul rămâne același: să câștigăm mereu. Toți ne dorim să ajungem în Final Four", a adăugat ea.

Rasmussen, antrenor Rapid: „Timpul nu a fost în favoarea noastră”

Venit la Rapid de aproximativ o săptămână, danezul Rasmussen a condus campioana în meciurile de campionat cu Cisnădie și Zalău. El spune că nu a avut foarte mult timp pentru a pregăti turul cu Krim, dar Rapid va încerca să câștige la Ljubljana. La giuleștence va juca pentru prima oară angoleza Azenaide Carlos, interul dreapta revenit în Giulești de la Kastamonu.

"Nu a fost o săptămână nemaipomenită pentru a pregăti meciul cu Krim, dar vom juca cât putem de bine. La meciul retur vom fi mult mai bine, vom avea timp mai mult. Trebuie să jucăm bine în apărare. Să o blocăm pe Daria Dmitrieva. Este un test important pentru noi. Mergem să ne facem jocul și să câștigăm. Vrem să câștigăm toate meciurile, dar este sport, uneori nu poți câștiga", a declarat Rasmunssen.

Adzici este optimist înainte de Krim - Rapid

Și antrenorul lui Krim, celebrul Dragan Adzici, câștigător de două ori al Ligii Campionilor cu Buducnost, este foarte încrezător cu privire la rezultatul partidei de duminică. 

"Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătoarele mele pentru meciul cu Rapid. Sunt foarte motivate, pline de energie. Rapid are alt antrenor, poate va veni cu o altă filozofie, vom vedea dacă a ajutat-o această schimbare. Suntem pregătiți pentru meci, suntem focusați pe noul mod de exprimare al adversarului", a declarat pentru site-ul clubului Krim antrenorul Dragan Adzici. 

Citește și alte articole:

SCM Râmnicu Vâlcea, pas important spre Final Four-ul EHF European League! Când se joacă manșa decisivă contra lui Nykobing
EHF European League
SCM Râmnicu Vâlcea, pas important spre Final Four-ul EHF European League! Când se joacă manșa decisivă contra lui Nykobing
Transfer de senzație în Liga Florilor! CSM Târgu Jiu și-a luat extremă din Danemarca
CSM Târgu Jiu
Transfer de senzație în Liga Florilor! CSM Târgu Jiu și-a luat extremă din Danemarca

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
Catalynn._._
Catalynn._._  •  18 Martie 2023, 13:49
Postat de steaua.libera pe 18 Martie 2023, 13:33

La ora la care citesc, titlul știrii este “Rapid e gata de superduelul cu danezele de la Krim”. Ljubljana este capitala Sloveniei, stimabililor.

Vezi!? Aici greșești! Așa cum pt gsp și cei pe care ii curtează FC fcsb e Steaua, la fel de bine Ljubljana e Copenhaga! :-)))

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Martie 2023, 13:33

La ora la care citesc, titlul știrii este “Rapid e gata de superduelul cu danezele de la Krim”. Ljubljana este capitala Sloveniei, stimabililor.

Ruusuvori
Ruusuvori  •  18 Martie 2023, 13:30

Care daneze? Ca echipa e din Slovenia si nu exista nici o daneza in lot. Publicati orice mizerie si nici macar titlurile nu le recititi...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close