FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, atac la rivalii de la CFR Cluj: „Nu puteți fura voi cu VAR-ul cât putem marca noi”

Articol de , - Publicat luni, 20 martie 2023 13:44 / Actualizat luni, 20 martie 2023 16:29

După prima etapă din play-off, Gigi Becali crede că rezultatele înregistrate o ajută în lupta cu CFR Cluj și a avut un mesaj războinic pentru rivala din Cluj.

Deși ambele echipe au obținut câte un punct, FCSB a remizat cu CSU Craiova (1-1) și CFR Cluj a făcut egal cu Rapid (2-2), Gigi Becali e sigur că formația sa a ieșit mai bine după această etapă.

Când va aduce Becali un antrenor la FCSB: „Cere 100.000€ salariu pe lună. Să-mi dea Burleanu și Burchel bani”
FCSB
Când va aduce Becali un antrenor la FCSB: „Cere 100.000€ salariu pe lună. Să-mi dea Burleanu și Burchel bani”

VIDEO Gigi Becali, mesaj războinic pentru cei del a CFR Cluj: „Nu puteți fura voi cu VAR cât putem marca noi”

„Prima etapă nu ne-a dezavantajat prea mult. Cred că lupta noastră e cu CFR Cluj. Cu ea ne batem. Noi am jucat cu Craiova, care e o echipă puternică, iar CFR Cluj a jucat cu Rapid. E un avantaj că a rămas aceea diferență de puncte. 

Le mai transmit eu ceva celor de la CFR Cluj. Nu puteți voi fura cu VAR-ul, câte goluri vom da noi. Ați înțeles? Voi stați la VAR și furați cu VAR-ul, dar noi vom da goluri care nu țin de VAR-ul vostru. Vom da goluri corecte. Cu Craiova am avut 3 penalty-uri clare. A fost la VAR ăla care ne-a distrus mereu pe noi (n.r- Cătălin Popa). 

Avem 3 arbitri de valoare: Istvan Kovacs, Colțescu și Feșnic. Ei sunt cei mai buni. Dă-i pe ăștia la 3 la meciurile din play-off. Ce vrei să arați? Că ești băiat deștept, tu Vassaras? Sau Diaconu... «Venim nou cu ceva nou». Ce vor să arate? Să ne sfideze? «Voi nu aveți antrenor și vă dăm și un arbitru la mișto»”, a spus Gigi Becali.

Clasamentul play-off-ului din Liga 1

Citește și:

Becali o desconsideră pe Farul și anunță: „Îl cumpăr dacă termin peste CFR Cluj!”

Când va aduce Becali un antrenor la FCSB: „Cere 100.000€ salariu pe lună. Să-mi dea Burleanu și Burchel bani”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Martie 2023, 22:17
Postat de guimaraes1.0 pe 20 Martie 2023, 19:55

Cred ca afirmatia reala a respectivului pusa ca titlu de articol a fost aceasta:Gigi Becali, atac la rivalii de la CFR Cluj: „Nu puteți *** voi cu VAR-ul cât putem *** noi”.

E chiar de neinteles atitudinea moderatorilor mai ales c-am citat din titlul articolului postat de voi cei din redactia gsp si am si specificat acest lucru deci nu e afirmatia mea ca s-o cenzurati.daca ceea ce am citat din ce-ati publicat voi prin titlul articolului reprezinta acuzatii grave care nu pot fi probate/ dovedite atunci de ce le publicati?

clasicpun
clasicpun  •  20 Martie 2023, 21:59
Postat de guimaraes1.0 pe 20 Martie 2023, 19:50

Steaua va defila in liga1 atunci cand va avea drept de promovare clasicdumm.

Steaua defileaza in liga 1 din 1947 si pana la sfarsitul lumii. singura echipa de pe terra care este din 1947 doar in prima divizie. clona fc r nu este rapid.

clasicpun
clasicpun  •  20 Martie 2023, 21:58
Postat de adriann_ pe 20 Martie 2023, 21:15

E acelasi individ :))

iarasi rad toti de tine bah p99orsutl. esti bataia de joc a gsp. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează