FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

VIDEO CU FAZA Aici s-a ajuns! Scene unice în Liga 1 » CFR a reconstituit cu juniorii golul anulat cu Rapid: „Nu e ofsaid! Trimitem imaginile la FRF și CCA!”

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 20:56 / Actualizat luni, 20 martie 2023 22:09

Cristian Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, susține că va trimite către FRF și CCA o serie de imagini care să demonstreze că Anton Maglica a fost în poziție regulamentară la golul marcat în prelungirile remizei cu Rapid, scor 2-2.

În prelungirile meciului, campioana a reușit să trimită mingea în plasă prin Anton Maglica. Reușita a fost anulată pentru un ofsaid neclar, după o analiză de aproape 3 minute în camera VAR. Cristi Balaj recunoaște că poate fi acuzat de subiectivism, dar spune că a reconstituit momentul și că rezultatul e unul clar: gol valabil. 

Cine a măsluit analiza VAR: noi sau spaniolii? Diferențe șocante de analiză a ofsaidului la CFR - Rapid versus Barcelona - Real Madrid
ARBITRAJ
Cine a măsluit analiza VAR: noi sau spaniolii? Diferențe șocante de analiză a ofsaidului la CFR - Rapid versus Barcelona - Real Madrid

Cristian Balaj: „E greu să explici așa ceva, îți pierzi credibilitatea”

„Poziția mea în timpul jocului a fost în tribună, în spatele asistentului. După gol, m-am bucurat. Apoi am văzut că a ridicat fanionul. Eu am văzut că nu este ofsaid. Acela a fost sentimentul meu, am un gest reflex. Rar mă păcălesc, am avut o poziție foarte bună. 

Am stat oarecum liniștit, mai ales că după au apărut reluările la televizor. Când am văzut că a fost anulat golul, absurditatea a crescut, nu mi-a mai păsat de nimic. Apoi am văzut modul în care au fost trasate liniile, e greu să mai explici ceva. 

Îți pierzi credibilitatea. O manieră total neprofesionistă. Modul în care s-a analizat faza demonstrează că s-a greșit”, a spus Cristian Balaj, la Orange Sport. 

Balaj a reconstituit faza din CFR Cluj - Rapid

„Astăzi, s-a nimerit să văd echipa juniorilor la antrenament. Am poziționat jucătorii în aceeași formă ca în timpul jocului, am plasat o cameră sus, de unde s-a filmat meciul, și am pus o cameră pe linia porții. 

Este clar în poziție regulamentară. Apărătorul din spate are piciorul cam cu 20-30 de centimetri aproape de linia porții. Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA. Când mai apar asemenea situații, să le discute acum și să nu mai apară asemenea greșeli”, a încheiat Balaj. 

VIDEO CU FAZA. Au trasat greșit linia ofsaidului la momentul decisiv din CFR Cluj - Rapid?

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Viorel Moldovan, ironic după FCU Craiova - CS Mioveni: „Cluburile mai organizează astfel de meciuri. Doar că se jucau miercuri, nu luni”

ANALIZĂ GSP Cine a măsluit analiza VAR: noi sau spaniolii? Diferențe șocante de analiză a ofsaidului la CFR - Rapid versus Barcelona - Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
flob
flob  •  21 Martie 2023, 15:38
Postat de adriann_ pe 20 Martie 2023, 23:36

Nu cred ca a negat nimeni ca a fost offside la golul Voluntariului dar A FOST UN OFFSIDE FOARTE MIC SI NU EXISTA VAR. Zbieretele venite dinspre echipa puscariasilor au aratat un singur lucru: ca becali si acolitii lui nici nu concepeau ca o eroare oricat de mica de arbitraj sa fie contra lor.

Vreau sa te intreb ceva: cand ai de masurat ceva, cum citesti valorile? Mai ales daca vorbim despre o masurare fina. Camera var amplasata la jumatatea terenului poate fi luata in calcul? Poti trage o linie dupa ea? Pai daca ma uit dupa ea, ma uit la linia careului de 16m, vad ca jucatorul cfr_ului e mult in offside. Insa asta e o minciuna. La fel cum o minciuna este ceea ce cer cei de la.cfr. In acest caz, varul este inutil si se merge pe mana arbitrului din teren. Daca tusierul nu ridica fanionul, era gol. La fel cum este si la.penalty, daca nu este clar, se merge pe mana arbitrului. Se face un caz pe ceva foarte simplu.

remarque
remarque  •  21 Martie 2023, 13:51

faza a fost la limita, in mod normal nu dai offside daca nu e clar. Si nu e deloc clar. Doar ca franarii au facut un meci mai slab decat omologii lor din Bucuresti. Ce constatam? Ca rapid intra in grupa echipelor favorizate de arbitri si mi se face greata. Imi ajungeau FCSB, CFR, farul si PSDU Craiova. Jucati fotbal plangaciosilor! Si daca nu sunteti in stare sa castigati, asumati-va!

adriann_
adriann_  •  21 Martie 2023, 12:19
Postat de bizzonu pe 21 Martie 2023, 09:19

E RELAXANT SA STAI SA_I URMARESTI CUM LA VARA VOR PROMOVA DIN NOU IN LIGA 1 SI SE SCHIMBA LEGILE SI VOR FI DIN NOU INVINGATORI HAHAHA. II USTURA RAU TEAPA DATA DE TALPAN CU CLONA LUI. DE GIGI SCAPAM IN CATIVA ANI DAR CLONA CSA REGAL TALPAN NU VA AJUNGE NICIODATA IN LIGA 1

Iar prezice randoom, poate ii "iese" din nou. AS RADE MULT :))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează