FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-1

video Ricardo Grigore revine la Dinamo la finalul sezonului: „N-am fost fugar! Am renunțat la bani, să se știe”

Ricardo Grigore +27   FOTO
Ricardo Grigore

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2023 14:30 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 14:56

Ricardo Grigore (23 de ani) a evoluat pentru prima dată în carieră împotriva lui Dinamo, club de care încă aparține, în amicalul cu Petrolul, 1-1. Apărătorul a semnat cu Petrolul luna aceasta, în tur jucând 13 meciuri la FCU Craiova.

„E prima dată când joc împotriva lui Dinamo, mi s-a părut ciudat. N-am avut emoții, mă simt ca la mine acasă, dar am petrecut toată viața aici, am învățat să joc fotbal, mi-am început viața ca sportiv, Dinamo m-a educat și ca om. 

E un sentiment ciudat. Majoritatea au fost colegii mei, m-am antrenat cu ei când a început sezonul la Liga 2. Am fost în contact cu ei în toată această perioadă.

Dinamo ar putea promova cu șanse clare, are un joc bun. Le țin pumnii și sper să revină în Liga 1. Eu sunt încă jucătorul lor, la vară revin, nu știu ce va fi. Sper să se rezolve, să fie bine și pentru mine, și pentru ei”, a spus Grigore.

Rici Grigore: „N-am fost fugar! Am renunțat la bani”

Fundașul central a explicat că nu a putut reveni în iarnă din cauza interdicției la transferuri a „câinilor”, deși și-a dorit acest lucru.

„În iarnă am avut în cap să revin la Dinamo, când am reziliat cu Craiova. Nu s-a putut, pentru că au avut problema cu interdicția la transferuri, m-a dat și pe mine peste cap acest lucru. 

Mi-a fost foarte greu să găsesc o echipă la care să joc. Dinamo nu mă putea lăsa liber, au fost niște discuții încinse, sunt niște legi cu insolvența asta de nu mai înțelegi! Trebuie să mă fac fotbalist-avocat ca să le știu pe toate. 

M-a blocat, am trecut prin niște momente grele, nu știam absolut nimic. Când am reziliat cu Craiova mi-am asumat, am luat în calcul să merg afară, dar lucrurile s-au complicat. Credeau că sunt liber, dar nu voiau să discute cu Dinamo când aflau că eram sub contact.

Aveam nevoie de un restart, nu prea jucasem, voiau să fiu liber. Dinamo nu cerea bani mulți, dar cei din străinătate nu voiau să discute, s-au reorientat spre cineva pe care nu trebuia să plătească”, a spus Grigore după meci.

N-am fost fugar, cum s-a scris, în vară am vrut să aduc o ofertă pentru mine. Dinamo a luat o sumă mică pe mine când am plecat la FCU Craiova. S-au făcut anumite lucruri cu banii ăia. Am renunțat și la bani, ca să se știe, să nu se mai spună altceva!
Ricardo Grigore, fundaș Petrolul

101meciuri are Grigore la Dinamo, 6 goluri și 5 assisturi

VIDEO Rezumatul amicalului Dinamo - Petrolul 1-1: final încins de meci!

„Hai să le lăsăm stadionul întreg!” » Oficialii Unirii Dej au motivat decizia care nu le-a picat bine fanilor: „Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București”
UNIREA DEJ - DINAMO
„Hai să le lăsăm stadionul întreg!” » Oficialii Unirii Dej au motivat decizia care nu le-a picat bine fanilor: „Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București”
Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”
Dinamo - Petrolul 1-1
Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ios_ge.
ios_ge.  •  26 Martie 2023, 15:22

Eu zic ca la ce'avem acum e bine sa vina si Ricci asa cum e el. Nu stiam ca a renuntat la bani. Asta spune multe despre caracter si e un lucru important.

creeperno807
creeperno807  •  25 Martie 2023, 22:37

Sa mearga mai bine la Dinamo lui Badea!

je__
je__  •  25 Martie 2023, 20:25

Si totusi...daca n-ai fost bun nici macar de Craiova, cum sa joci la Dinamo?!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează