FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ANDORRA

EXCLUSIV// VIDEO Andrei Cristea, fost golgheter la Dinamo, a vorbit despre punctul sensibil al naționalei: „În acea zonă avem cea mai mare problemă”

FOTO: Iosif Popescu- Andrei Cristea după meciul AS Romprim- Dinamo
FOTO: Iosif Popescu- Andrei Cristea după meciul AS Romprim- Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2023 20:11 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 20:20

Antrenorul lui CS FC Dinamo, Andrei Cristea (38 de ani), a comentat situația naționalei României care joacă cu Andorra în această seară de la 21:45. Fostul golgheter al „câinilor”, în sezonul 2009/2010, are încredere în jucătorii lui Edi Iordănescu.

Andrei Cristea a numit ceea ce consideră că este cea mai mare problemă a echipei naționale.

Jucătorul-revelație din Liga 1 cere explicații de la Edi Iordănescu: „Deranjant! Meritam, dar nici nu s-a auzit numele meu”
ANDORRA - ROMÂNIA
Jucătorul-revelație din Liga 1 cere explicații de la Edi Iordănescu: „Deranjant! Meritam, dar nici nu s-a auzit numele meu”

Andrei Cristea: „În atac avem o problemă ”

„Avem aceasta dublă cu Andorra și Belarus, dar este o grupă accesibilă, iar aceste jocuri ni s-au potrivit de minune. Diferența dintre noi și Andorra este uriașă, apoi cu o refacere bună putem aborda așa cum trebuie și duelul cu Belarus.

Doar dacă îi vom trata cu superioritate vom avea probleme. Am încredere în Edi Iordănescu și consider că avem jucători maturi, care pot rupe echilibrul. Avem o problemă pe poziția atacantului, dar Alibec este într-o formă bună, la fel și Florin Tănase pe zona laterală. Mijlocașii pot veni cu un plus foarte mare pe partea de atac”, a spus Andrei Cristea pentru GSP.ro

Românul care joacă în Andorra, mesaj înainte de partida României

Fundașul român Raul Feher, care evoluează în Andorra, a prefațat meciul pe care România îl va juca în startul preliminariilor EURO 2024.

„Înțeleg de ce antrenorul Andorrei vede echipa lui ca fiind favorită. Joacă acasă. Crede că poate obține un rezultat bun. E diferență de clasă, de valoare. Putem spune că Andorra nu are așa multă valoare ca România, dar totul e posibil.

Cred că antrenorului Andorrei îi convine un 1-1 sau 0-0. Dacă România nu dă gol la început, îi va fi greu. Gazdele se vor băga în careu, vor fi câte 7-8 jucători în careu. Și va fi foarte greu de dat gol”, a spus Raul Feher în emisiunea „Liga DigiSport”.

Citește și alte știri: 

Situație absurdă în Liga 2! CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul » Daniel Oprița: „Nu e vina noastră, poate Federația o să țină cont”

Ajuns în paragină, un stadion legendar din România va fi demolat! Se va construi o arenă multifuncțională, de 75 de milioane de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close