INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANDORRA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN ANDORRA Ne paște o nouă suspendare! Scandări xenofobe ale grupării „Uniți sub tricolor” în deplasarea din Andorra

Ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au oferit scene josnice la aniversarea celor 10 ani de la înființare, chiar în timpul meciului Andorra - România. Comportamentul lor xenofob și agresiv ar putea atrage sancțiuni pentru echipa națională. +24   FOTO
Ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au oferit scene josnice la aniversarea celor 10 ani de la înființare, chiar în timpul meciului Andorra - România. Comportamentul lor xenofob și agresiv ar putea atrage sancțiuni pentru echipa națională.

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 23:31 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 23:37

Ultrașii din gruparea „Uniți sub tricolor” au avut scandări xenofobe la aniversarea celor 10 ani de la înființare, chiar în timpul meciului Andorra - România. Comportamentul agresiv ar putea atrage sancțiuni pentru echipa națională.

Federația Română de Fotbal e abonată la amenzi din cauza grupării „Uniți sub tricolor”. Ultrașii care vin la meciurile echipei naționale au provocat haos și în Andorra. 

VIDEO. „Uniți sub tricolor”, violență și scandări xenofobe

Ultrașii au început cu torțe aprinse, au continuat cu o bătaie taxată de restul audienței, iar în partea secundă și-au desăvârșit „opera” cu un mesaj aniversar și un nou show pirotehnic. 

„În 2013 din Andorra începea totul, după 10 ani, tot de-aici ne-aprindem tortul”, a fost mesajul afișat în peluză, înainte ca zeci de torțe să lumineze sectorul.

Scandări xenofobe la Andorra - România: FRF, în pericol

Au urmat scandări reprobabile, xenofobe, la adresa Ungariei.

  • „Ale, ale, ale, ale, să-ți dăm la **** bozgore” 
  • „Ungaria ne suge ****”
  • „Afară, afară, cu ungurii din țară”

Fiind deja recidiviști, există riscul ca UEFA să se autosesizeze și să ne sancționeze cu o amendă usturătoare, cel mai negru scenariu fiind ca una dintre viitoarele partide de pe teren propriu să se dispute fără spectatori.

„Uniți sub tricolor”, mereu în centrul problemelor

Grupul „Uniți Sub Tricolor”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, a fost implicat în mai multe incidente de-a lungul anilor.

FRF a primit mai multe amenzi din cauza comportamentului xenofob, al țortelor și al scandărilor grupării.

„Uniți sub tricolor” a provocat haos și la ultimul meci oficial al „tricolorilor”, pe 26 septembrie 2022, la victoria 4-1 cu Bosnia. Atunci s-au luat la bătaie cu suporterii adverși.

VIDEO. Bătaie în peluză la meciul dintre Andorra și România

Citește și alte știri despre Andorra - România: 

Singurul „tricolor” care a socializat cu fanii înainte de Andorra - România
ANDORRA - ROMÂNIA
Singurul „tricolor” care a socializat cu fanii înainte de Andorra - România
Edi Iordănescu a activat planul B! Explicații pentru surpriza din echipa de start în Andorra - România
ANDORRA - ROMÂNIA
Edi Iordănescu a activat planul B! Explicații pentru surpriza din echipa de start în Andorra - România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
adrianioan81
adrianioan81  •  26 Martie 2023, 16:23

Am schimbat canalul cand am auzit scandarile acestor huligani.Ma intreb ce o fi simtit cei care au facut atatea performante pentru fotbalul romanesc...Loti Boloni,Lajos Satmareanu,Tibor Szelimesi,Emerich Jenei si multi altii.Este strigator la cer.Federatia nu ia nici o masura.Nu se mai poate asa ceva.Vom fi suspendati din nou.Nici nu imi mai vine sa ma uit la meciurile nationalei din cauza acestor nesimtiti.

luisharcsa
luisharcsa  •  26 Martie 2023, 15:39
Postat de cirus11 pe 26 Martie 2023, 00:04

E si vina FRF-ului ca nu face absolut nimic sa ii identifice pe oamenii astia.... E in interesul federatiei sa se rezolve situatia, nu sa stea la mana unor burtosi din politie. Sa pregateasca dosar, inregistrari si sa se duca ei direct la politie cu reclamatia. Dar e lene mare si la Burleanu et co. Sufera suporterii normali si bineinteles Nationala

Pai frf tocmai le a permis cu decizia luata dupa meciul de la Sf Gheorghe. Chiar ii incurajeaza. Atunci despre ce vorbim?

oskforever
oskforever  •  26 Martie 2023, 12:39
Postat de abavati pe 26 Martie 2023, 10:29

mai breasta, nu ai inteles nimic - haiducii astia de la Nyon au o problema cu cimiliturile lui gogosilor unite sub tricolor. satul fara caini e aici la romanica, la elvetieni se fabrica ceasurile alea de mare precizie. aianici macar nu se enerveaza cand trimit amenzile. da ce te faci daca decide andorra ca nu e cazu' cu romanica la praitura schengen pemotiv ca suntem necivilizati, e?

Austria a decis deja impotriva si data viitoare poate si Ungaria decide impotriva,asa ca shecngen e un vis pt romani

Vezi toate comentariile (21)
Comentează