INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  DECIZIE

Au demis selecționerul după 7-0 în preliminarii. Care este motivul

Arnar Vidarsson, fostul selecționer al Islandei // foto: Imago Images
Arnar Vidarsson, fostul selecționer al Islandei // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 09:24 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 10:03

Federația Islandeză de Fotbal l-a demis pe selecționerul Arnar Vidarsson (45 de ani), sub comanda căruia nordicii au câștigat categoric ultimul meci disputat, 7-0 cu Liechtenstein în preliminariile EURO 2024.

După mai bine de 2 ani la cârma reprezentativei de seniori a Islandei, Arnar Vidarsson a fost demis de Federația de la Reykjavik.

Islanda vine după un zdrobitor 7-0 cu Liechtenstein în preliminariile EURO, dar rezultatele islandezilor cu el la cârmă nu au fost deloc satisfăcătoare.

„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”
WTA MIAMI
„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”

Islanda a rămas fără selecționer. Arnar Vidarsson era victorios doar cu Liechtenstein

Islanda a câștigat 8 dintre cele 31 de meciuri disputate cu Arnar Vidarsson pe bancă, însă numai 3 dintre aceste victorii au venit în meciuri oficiale și toate au fost împotriva celor din Liechtenstein!

Anterior victoriei de duminică cu Liechtenstein, 7-0, Islanda pierduse fără drept de apel în Bosnia & Herțegovina, 0-3, iar calificarea la Campionatul European pare o misiune extrem de complicată.

„Conducerea Federației a luat decizia de a-l elibera pe Arnar Vidarsson din poziția lui de antrenor al echipei naționale și va începe acum căutarea pentru următorul selecționer”, se arată în comunicatul islandezilor.

Este o decizie dificilă, dar o considerăm necesară și corectă, având în vedere interesele echipei. Arnar a făcut multe lucruri bune la Federației și merită să fie lăudat pentru munca lui, făcută adesea în condiții complicate.

Acum mergem direct la căutarea succesorului, astfel încât următoarele meciuri ale naționalei, din vară, să fie pregătite”, a transmis Vanda Siguergeirsdottir, președintele Federației Islandeze.

Mai multe știri despre EURO 2024: 

Îi cer demisia lui Georgy Kondratyev, selecționerul Belarusului, după ce a pierdut în România: „Despre asta când va vorbi?”

„Nu-mi dau demisia!” » Selecționerul lui Kosovo nu vrea să renunțe la post după rușinea cu Andorra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Moshu
Moshu  •  31 Martie 2023, 12:06

Vedeti de ce n-au cistigat ai nostrii la scor cu Andorra ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează