FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Scut împotriva invaziei » Măsura impusă de Sepsi înainte de meciul cu FCSB: fac totul ca să-i blocheze pe fanii roș-albaștrilor

Sepsi vrea să umple tribunele cu suporterii proprii / FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi vrea să umple tribunele cu suporterii proprii / FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 09:54 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 10:32

Sepsi repetă procedura de la meciul cu FCU Craiova, decisiv pentru accederea în play-off, și nu le permite suporterilor să cumpere bilete la meciul cu FCSB decât pe baza cardului de suporter, care se cumpără înaintea sezonului. 

  • Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Sepsi a pierdut deja contactul cu primele 5 clasate din play-off, însă poate reintra în calcule dacă va câștiga partida cu FCSB.

Iar oficialii de la Sfântu Gheorghe își iau măsuri pentru a fi siguri de susținere totală la meciul de pe teren propriu contra vicecampioanei. În acest sens, Sepsi aplică din nou „rețeta” de la meciul cu FCU Craiova, când a vândut bilete doar pe baza cardului de suporter, achiziționat înaintea începerii sezonului.

„Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»” » Fostul coleg de la Vaslui îi face portretul noului antrenor de la FCSB + reacția fermă a lui Porumboiu
FCSB
„Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»” » Fostul coleg de la Vaslui îi face portretul noului antrenor de la FCSB + reacția fermă a lui Porumboiu

Sepsi - FCSB a început deja: cardul de suporter, scut împotriva invaziei

Directorul lui Sepsi, Attila Hadnagy, a explicat măsura luată de Sepsi și spune că în spatele ei nu se ascunde vreo antipatie vizavi de adversar, însă gazdele vor ca în stadion majoritari să fie suporterii covăsneni: 

„N-avem nimic cu cei de la FCSB, ba, din contra, avem o relație cât se poate de bună cu ei! La meciurile cu FCSB niciodată nu sunt probleme precum cele pe care le-am mai întâmpinat, dar e o măsură pentru a fi convinși că fanii noștri prind bilet și vor fi majoritari”, a explicat Hadnagy.

Gigi Becali nu crede în coaliția CFR - Sepsi

Gigi Becali exclude varianta unei alianțe de play-off CFR - Sepsi. În plus, îl felicită pe Laszlo Dioszegi pentru felul în care a răspuns atacurilor venite de când a intrat în prim-planul fotbalului românesc: 

Sunt unguri, e adevărat că Orban face mișmașuri. Dar ei sunt cuminți. Dioszegi e cuminte omul. Liniștit, la locul lui. Blaturi cu CFR ei nu fac. Alții mai țaca-paca, dar ei nu fac.

Sunt serioși ungurii, ce să mai? Îi vrem, nu-i vrem, și la guvernare pun numai oameni deștepți. Eu așa îi văd, cel puțin pe ăștia de la noi, de aici. Dacă omul e cuminte, de ce să zic altceva? Mai ales că e mereu atacat", a declarat Gigi Becali în conferința de presă.

Prețurile biletelor la Sepsi - FCSB

Cel mai ieftin bilet la partida dintre Sepsi și FCSB este la peluze, 20 de lei, dublu față de meciul cu FCU Craiova. În rest, prețurile sunt aceleași de la meciul contra oltenilor, adică pleacă de la 30 și 40 de lei la tribune până la VIP 100 de lei, iar Skybox 500 de lei. 

300 de fani vin de la București s-o încurajeze pe FCSB

FCSB va avea și ea parte de susținere la meciul cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Din informațiile pe care clubul covăsnean le are, vicecampioana va avea circa 300 de suporteri la meciul de luni seară. Toți vor fi în sectorul destinat oaspeților, în colțul dintre tribuna a 2-a și peluză.

VIDEO Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi!”

Citește și alte știri de actualitate:

A venit motivarea în cazul Sepsi - FCU Craiova » Comisia de Recurs a publicat-o la aproape două luni de la decizie » Ce spune FRF

LPF a anunțat programul etapei #4 din play-off și play-out » Derby în Duminica Paștelui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kellogg
kellogg  •  03 Aprilie 2023, 21:45

Abuz. Ingradeste dreptul la participare la un eveniment public. Daca erau destepti cresteau pretul sa faca profit. Selectie pe baza de cost. Iubesti ? platesti . . .

Bumbisor
Bumbisor  •  31 Martie 2023, 23:16

DIn timp ce FRF a decis ca suporterii nu mai apartin cluburilor cu FC U, e o decizie corecta. Cand trimiti o hartie ca asumi suporterii, vor intra. Daca sunt doar trimisi de secu, fara un club, pot vedea meciul la TV.

mafa
mafa  •  31 Martie 2023, 12:40

Daca pierde cu Sepsi nu mai vorbeste frumos de unguri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează