INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Un fost jucător al lui Manchester United dezvăluie „botezul” bizar pe care nou-veniții la echipă îl primeau: „A trebuit să «fac» sex cu o femeie imaginară pe o masă din cabină”

Daniel Nardiello (40 de ani), fost atacant la Manchester United, a dezvăluit modul absolut incredibil prin care noii jucători își primeau „botezul” în vestiarul englezilor. 
Foto. Getty Images
Daniel Nardiello (40 de ani), fost atacant la Manchester United, a dezvăluit modul absolut incredibil prin care noii jucători își primeau „botezul” în vestiarul englezilor. Foto. Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 13:39 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 00:12

Daniel Nardiello (40 de ani), fost atacant la Manchester United, a dezvăluit modul absolut incredibil prin care noii jucători își primeau „botezul” în vestiarul englezilor. 

Fotbalistul ajuns la Manchester United de la Wolves, la 17 ani, și a fost promovat la prima echipă. Acesta a spus că noii veniți erau obligați să facă sex cu o femeie imaginară și să descrie întreaga experiență, în vestiarul echipei. 

Florin Talpan a anunțat cum poate juca FCSB pe stadionul Steaua: „Gigi Becali trebuie să recunoască asta și atunci va avea altă deschidere”
FCSB - CSA STEAUA BUCUREȘTI
Florin Talpan a anunțat cum poate juca FCSB pe stadionul Steaua: „Gigi Becali trebuie să recunoască asta și atunci va avea altă deschidere”

Daniel Nardiello, fost jucător la Manchester United: „Noii veniți la club trebuiau să «facă» sex cu o femeie imaginară”

„«Botezul» pe care l-am primit în vestiarul echipei mari al lui Manchester United a fost reprezentat de faptul că a trebuit să «fac» sex cu o femeie imaginară pe o masă din cabină. 

Nou veniții la echipă trebuiau să facă asta. Trebuia să descrii cum arată fata. A fost ceva oribil”, a declarat Daniel Nardiello, potrivit Marca. 

Daniel Nardiello: „David Beckham și Roy Keane au asistat foarte atenți la întreaga scenetă”

Ulterior, Daniel Nordiello a venit cu niște nume mari de jucători ai lui Manchester United care asistau la astfel de scene, precum Ryan Giggs, Roy Keane sau David Beckham. 

4meciuri a adunat Daniel Nordiello la Manchester United

„Ryan Giggs și David May râdeau foarte tare, dar cei mai atenți au fost Roy Keane și David Beckham, care au asistat foarte atenți la întreaga scenetă. Îmi spunem în gând: «Doamne, trebuie să fac sex cu această fată în fața colegilor mei»

Îmi puneau tot felul de întrebări: dacă e blondă sau brunetă, dacă are sâni mari, ce îi spun. A fost oribil. Mă enervasem foarte tare”, a mai spus Daniel Nordiello. 

Pe lângă Manchester United, Daniel Nordiello a mai evoluat în carieră la Swansea, Barnsley, QPR, Blackpool, Hartlepool, Buty, Oldham Athletic, Exeter City, Rotherham, Plymouth și Bangor City (Țara Galilor). 

Citește și: 

Compagno explică ce a trăit după convocarea pentru Italia: „Îmi fugea mintea acolo” + La ce transfer visează

Manchester United, datorie astronomică! Cât are de plătit șeicul interesat de club

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close