FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

FOTO Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a dat să sară la bătaie! + Burcă, eliminat

Dan Petrescu a avut ceva să-i reproșeze lui Gică Hagi +22   FOTO
Dan Petrescu a avut ceva să-i reproșeze lui Gică Hagi

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 23:15 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 23:25

Dan Petrescu (55 de ani) a cedat nervos și s-a luat la harță cu Gică Hagi (58) la finalul meciului dintre CFR Cluj și Farul, câștigat de dobrogeni cu 2-1. În ciuda înfrângerii, ardelenii au prins locul 3, de baraj, ajutați de victoria lui Sepsi cu CS Universitatea, 1-0.

Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, a început iureșul lui Dan Petrescu pe gazon. Mai întâi, „Bursucul” a avut ceva să le reproșeze jucătorilor Farului, apoi s-a îndreptat către zona în care se aflau Andrei Burcă, stoper la CFR, și „centralul” Marcel Bîrsan.

Extrem de supărat la rândul său, Burcă avea ceva de împărțit cu arbitrul Marcel Bîrsan, motiv pentru care a primit cartonașul galben.

+18 FOTO

Scene șocante după CFR Cluj - Farul » Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi, apoi a sărit la bătaie. Burcă, eliminat

Pentru Dan Petrescu a urmat o interacțiune cu Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul și fostul său coechipier din „Generația de Aur”. Cei doi au strâns mâna inițial, apoi Petrescu a avut să-i reproșeze ceva lui Gică Hagi. „Regele” a rămas calm și s-a îndepărtat de fază cu zâmbetul pe buze.

+18 FOTO

Nici Petrescu, nici Burcă nu s-au calmat în acel punct. Fundașul CFR-ului a continuat protestele, motiv pentru care Bîrsan l-a eliminat cu „roșu” direct!

Antrenorul CFR-ului a cedat nervos când a văzut că unul dintre cei mai importanți oameni ai săi a fost eliminat și va rata barajul cu FCU Craiova pentru Conference League. Petrescu l-a tras violent de braț pe Burcă, parcă reproșându-i ceea ce a făcut.

+18 FOTO

Scandalul nu s-a încheiat, însă, aici. În scenă a apărut și Zoltan Iașko, directorul sportiv de la Farul, care s-a contrat verbal cu Dan Petrescu. Cei doi au fost ținuți cu greu, altfel s-ar fi putut ajunge la un conflict de natură fizică!

Petrescu a scăpat fără eliminare după scandalul de pe gazon. Fostul arbitru Constantin Zotta nu înțelege cum „Bursucul” a rămas neavertizat: „Eroare mare a lui Bîrsan. La ceea ce a făcut (n.r. - Dan Petrescu), eu zic că merita cel puțin cartonaș galben”. „Bursucul” mai încasase un „galben” la pauză și ar fi fost eliminat. 

Citește și: 

Situație inedită în Premier League » Meciul în urma căruia TOȚI au câștigat la pariuri, indiferent de ce semn au jucat!
Premier League
Situație inedită în Premier League » Meciul în urma căruia TOȚI au câștigat la pariuri, indiferent de ce semn au jucat!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (65)
Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  30 Mai 2023, 12:42
Postat de Mihai043 pe 29 Mai 2023, 10:09

Monumentule de prostie, Hagi trebuie să se dea la o parte? Fiindcă așa e societatea românească? Nu pot să cred așa ceva! E ireal de-a dreptul. Cinste Farul, Sepsi și Rapid! Au respectat competiția până în ultima etapă. Cu oameni cu mentalitatea ta, se alege praful de România. HUO! RUȘINE SĂ ÎȚI FIE!

Din pacate pentru noi, majoritatea microbistilor romani , cei care merg pe stadioane este formata din *** utili , in genere , *** sportivi in cazul de fata. Daca observi , nimic despre FOTBAL.nici un cuvint, este subiect tabu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  30 Mai 2023, 12:36
Postat de vivi.napoca1_ pe 29 Mai 2023, 08:17

Va supun atenției o astfel de opinie : Sub aceasta ploaie de acuzații asupra lui Dan Petrescu eu spun ca are și dreptate ,deoarece o echipa sub falsa impresie și îți rade în fata spunând ca " ce vreți sa ne dam la o parte " ,ei de fapt fac jocurile altei formații, sau pot chiar juca la pariuri etc. !? Deci nu sant chiar " îngerași " ! Iar noi cădem în extrema cealaltă și ii lăudăm ca vezi doamne si- au aparat corect șansele! Aceste 2 lucruri sant foarte apropiate și poți cădea ușor, în una care o sa- ți convină!

Doamne...***ma cuprinde panica camd imi inchipui ca esti baiat relativ tanar. Ce tristete de on..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  30 Mai 2023, 12:33
Postat de wflo27 pe 29 Mai 2023, 10:15

***, dacă ai avea minimum de inteligenta și te ai uita la istoricul meciurilor dintre cele 4 echipe ai vedea cooperativa dintre ele! Majordomii Clujului și-au făcut treaba la Craiova, Dan Petrescu se așteapta ca și prietenul Hagi, cu care a lucrat ultimele 5 campionate se va preda! Anul asta Clujul nu a dat farului partea, sa stea câine, ca fătul în ultima vreme, Craiova a stat, părerea mea, dacă tu nu ai văzut ca jumătate din echipa Craiovei, în special romanii din echipă a fost *** la meciul cu Farul,și la turul de la Constanța la fel, e treaba ta.

Copile sunt implicat direct la nivel de performanta in acest fenomen din 1988.atat iti spun , habar nu ai ce vorbesti.( nu este vina voastra , nu aveti repere sportive, nu stiti ce inseamna sport de performanta, sunteti corigenti in materie de metodologie sportiva , a fotbalului in cazul de fata).din pacate pentru tara noastra majoritatea microbistilor care merg pe stadioane este alcatuita din oameni *** sportiv , *** utili , in genere. Trist dar adevarat. Priviti meciurile de fotbal dar...nu este de ajuns sa ti placa ca sa si intelegi.un fel de scrieti litere dar nu intelegeti cuvantul.cel mai elocvent exemplu pentru tine sunt chiar comentariile tale, toate , de cand lasi tu aici mesaje.vezi blaturi , aranjamente , datorii si multe , multe alte ineptii.nici un cuvant despre FOTBAL, esti surprins nu.??? ca aici se vorbeste despre FOTBAL.pentru tine este un subiect interzis, TABU ????????????????.te feresti de el ca diavolul de tamaie.Nu iti mai pierde vremea cu acest sport daca nu l ai inteles pina acum , nici pe viitor. Este ca un antitalent. Degeaba exersezi.buna ziua. Ce umilitor si degradant pentru un tanar ca tinre sa incerce sa normalizeze in ochii opiniei publice gesturile execrabile acestui *** , antifotbal , zero spectacol , mercenar de la mine din Bucuresti. Nu ti mai turna laturi in cap , ai demnitate tinere.ce tristete...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close