INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Atacantul care a dezamăgit crunt în Premier League ajunge la 33 de ani să semneze cu Real Madrid!

Joselu, în perioada Newcastle // foto: Guliver/gettyimages
Joselu, în perioada Newcastle // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 18:55 / Actualizat marti, 30 mai 2023 19:08

Real Madrid este foarte aproape să rezolve împrumutul atacantului spaniol Joselu (33 de ani) pentru un sezon, până în vara lui 2024. Vestea vine în aceeași zi în care presa internațională a scris despre posibilitatea ca atacantul titular, Karim Benzema, să accepte oferta colosală din Arabia Saudită.

Real Madrid lucrează pe mai multe fronturi în acest început de mercato. „Albii” au rezolvat transferul fundașului stânga Fran Garcia și sunt aproape să bată palma cu Borussia Dortmund pentru mijlocașul Jude Bellingham, iar acum și-au mutat atenția spre acoperirea compartimentului ofensiv.

Primul jucător de atac ce va ajunge pe Santiago Bernabeu în această vară va fi Joselu, conform cotidianului Marca.

Dat afară ieri de pretendenta la titlu, a fost prezentat astăzi de o rivală din Liga 1: „Să le fie frică tuturor!”
TRANSFER
Dat afară ieri de pretendenta la titlu, a fost prezentat astăzi de o rivală din Liga 1: „Să le fie frică tuturor!”

La 33 de ani, Joselu ajunge la Real Madrid

Trupa din Capitală îl va împrumuta un sezon pe vârful de atac, profitând de o clauză din contractul acestuia cu Espanyol, care prevede că Joselu poate pleca fără sumă de transfer în cazul retrogradării. Iar catalanii au căzut în Segunda în acest sezon.

Aducerea lui Joselu este menită să completeze compartimentul ofensiv al Realului, extrem de subțire în urma despărțirilor iminente de Mariano Diaz și Marco Asensio. Este posibil ca și Karim Benzema să plece, fiind curtat de o ofertă astronomică din Arabia Saudită.

Real nu va opri căutările pentru atacanți odată cu transferul lui Joselu. Este de așteptat ca sub comanda lui Ancelotti să mai ajungă cel puțin un număr 9.

În acest sezon, Joselu a înscris 16 goluri în 34 de meciuri pentru Espanyol. Și stagiunea trecută a fost productivă, 14 goluri în 37 de apariții, însă aventura pe care a avut-o în Premier League între 2017 și 2019, la Newcastle, reprezintă o pată pe CV-ul său.

Atacantul care a dezamăgit crunt în Premier League ajunge la 33 de ani să semneze cu Real Madrid!
Joselu // foto: Guliver/gettyimages

Joselu a dezamăgit crunt în Premier League

Joselu a înscris doar 6 goluri în 46 de meciuri pentru „coțofene”. Jucase anterior și la Stoke City, tot în Premier League, și atunci cu un randament sub așteptări, 4 goluri în 22 de meciuri.

Real Madrid îl cunoaște bine pe Joselu, care a evoluat pentru echipa a doua a clubului, Castilla, între 2009 și 2012. „Albii” l-au vândut atunci cu 6 milioane de euro la Hoffenheim.

Citește și: 

Bayern face prima mutare de 5 stele pe piața transferurilor » S-au întâlnit cu el în secret, la Londra

E în pole-position să devină noul antrenor al lui Napoli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează