INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INVESTIGAȚIE

Are 25 de goluri în acest sezon și tocmai a fost dat în urmărire penală pentru contrabandă de cocaină » A importat peste o tonă!

Quincy Promes, în roșu // foto: Guliver/gettyimages
Quincy Promes, în roșu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 21:56 / Actualizat marti, 30 mai 2023 22:42

Olandezul Quincy Promes (31 de ani), jucător în Rusia, la Spartak Moscova, pentru care a înscris 25 de goluri în 36 de meciuri în acest sezon, a fost dat în urmărire penală pentru contrabandă cu 1.363 de kilograme de cocaină!

Începe urmărirea penală a lui Quincy Promes, internațional olandez, pentru contrabandă de cocaină. Procurorii îl acuză pe fotbalist că a importat1.363 de kilograme de cocaină în două loturi. Acestea au fost interceptate în 2020, în orașul belgian Anvers.

Știrea serii » The Sun titrează: 2,3 milioane de euro din Premier League pentru Andrei Borza, puștiul-minune al lui Hagi!
FARUL
Știrea serii » The Sun titrează: 2,3 milioane de euro din Premier League pentru Andrei Borza, puștiul-minune al lui Hagi!

Quincy Promes a fost dat în urmărire penală pentru contrabandă de cocaină

Promes ar fi colaborat în realizarea infracțiunii cu un bărbat de 31 de ani din Purmerend, Olanda, care a fost deja arestat pe 25 aprilie, fiind suspectat de trafic de droguri și spălare de bani.

O audiere preliminară în acest caz va avea loc pe 5 iunie, potrivit publicației portugheze NOS.

Numele lui Promes a ajuns în acest caz după ce i-a fost interceptată o discuție pe care o purta pe un telefon criptat.

Judecat și pentru că și-a înjunghiat vărul în genunchi. Riscă 2 ani de închisoare

Nu este singurul caz în care Promes este judecat. Fotbalistul cu 106 goluri la Spartak Moscova va fi audiat luni într-un dosar în care este acuzat de agresiune gravă, după ce și-a înjunghiat un văr în genunchi.

Quincy Promes a negat acuzațiile, dar a fost auzit mărturisind că a comis fapta într-o discuție interceptată de polițiști. Procurorii cer 2 ani de închisoare pentru fotbalist în acest caz.

Inițial, fapta lui Promes fusese încadrată ca „tentativă de omor”, dar încadrarea a fost modificată, considerându-se că nu există dovezi în acest sens.

Din 2021 la Spartak Moscova, Promes a mai evoluat la Ajax, Sevilla, Twente și GA Eagles.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Primul star pe care Pochettino îl alungă de la Chelsea » Unde va juca din vară

Joacă finala Ligii Campionilor, apoi pleacă să-i înfrunte pe Ronaldo, Contra și Șumudică » Al-Hilal îl atrage la vară cu un contract de nerefuzat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Lecoqsportif
Lecoqsportif  •  30 Mai 2023, 22:59

E chiar atat de greu sa scrii ca numele echipei e Go Ahead Eagles? E, totusi, prima echipa a lui Overmars. Era un efort prea mare sau atat scria in locul de unde ati luat stirea?

VanBasten
VanBasten  •  30 Mai 2023, 22:58

Mai bine îl trimit pe front. In Bahmut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează