FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Borcea a promis o primă, Dinamo îi răspunde acid: „Ne bucurăm că a devenit suporterul nostru, din nou”

Andrei Nicolescu a oferit o reacție dură după ce au apărut informații că fostul șef al „câinilor” vrea să ofere 10.000 de euro bonus pentru echipa lui Ovidiu Burcă în cazul promovării.
Andrei Nicolescu a oferit o reacție dură după ce au apărut informații că fostul șef al „câinilor” vrea să ofere 10.000 de euro bonus pentru echipa lui Ovidiu Burcă în cazul promovării.

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 23:17 / Actualizat marti, 30 mai 2023 23:32

Andrei Nicolescu a oferit o reacție acidă, după ce au apărut informații că fostul șef al „câinilor”, Cristi Borcea, vrea să ofere 10.000 de euro bonus pentru echipa lui Ovidiu Burcă în cazul promovării. Dinamo a pregătit o primă suplimentară, suma este impresionantă, având în vedere problemele grupării: 150.000 de euro!

Cristi Borcea, 53 de ani, a fost pe Arena Națională la victoria 6-1 cu FC Argeș, vrea să aducă investitori la Dinamo, iar fiul său, Patrick, oferă 10.000 de euro roș-albilor. Informația a fost disecată de către suporterii dinamoviști, nu le-a picat bine ”câinilor” după succesul din prima manșă a barajului pentru Liga 1.

Conducerea roș-albilor a oferit o reacție, prin vocea președintelui Andrei Nicolescu. Oficialul ”câinilor” a oferit o replică acidă.

Nicolescu, reacție pentru fani: „Zgomotele de fond nu ne interesează!”

„Ne bucurăm că a devenit suporter al lui Dinamo, din nou”, a comentat Nicolescu pentru GSP.ro. A continuat pe același ton, explicând care este remunerația oferită lui Ghezali și compania.

„Avem deja o primă asumată de la începutul play-off-ului. Noi ne vedem de planul nostru, aplicăm ceea ce ne-am propus, zgomotele de fond nu ne interesează! Important este că jucătorii au înțeles că noi ne ținem de cuvânt și de ceea ce promitem”, a continuat conducătorul ”câinilor”.

150.000 de euro în plus!

Din informațiile GSP.ro, pe lângă bonusurile individuale pe care fiecare fotbalist le are trecut în propriul angajament, va exista și o sumă importantă, dacă nu chiar foarte mare, pe care fotbaliștii și cei din staff o vor împărți după meciul de la Pitești. Mai exact 150.000 de euro!

„Este o primă suplimentară față de ceea ce are fiecare în contract, repet, important este jocul echipei, atmosfera, faptul că băieții au înțeles că ne ținem de cuvânt”, a mai comentat Andrei Nicolescu.

VIDEO. Marius Niculae, despre victoria incredibilă a lui Dinamo și națională: „Alibec ar trebui să fie titular”

Citește și alte știri:

CFR Cluj a făcut anunțul în cazul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova

OFICIAL Dat afară ieri de pretendenta la titlu, a fost prezentat astăzi de o rivală din Liga 1: „Să le fie frică tuturor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
abavati
abavati  •  31 Mai 2023, 12:09

Borcica & Co mai lipseau, sa ne ducem iar direct in cap! Sau poate o vrea sa investeasca banii furati din transferuri?

gazistu
gazistu  •  31 Mai 2023, 10:08

Borcea asta nu-i cumva unul dintre groparii lui DDB, care au facut "prietenia" din meciul cu Lazio, de au luat o caciula de bani, in care a intrat si transferul lui ST Radu?

coloneze
coloneze  •  31 Mai 2023, 09:11

Vreau sa-i felicit pe suporterii lui Dinamo pentru modul in care au sprijinit echipa in Seria a II a, dar mai ales pentru felul in care il tin la distanta pe Borcea! Nici el, nici copos si nic familiile becali nu merita sa mai fie in fotbal. Sunt groparii fotbalului romanesc, intern si la nivel de nationala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează