FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a recunoscut » Doi antrenori din Liga 1, pe lista lui FCU Craiova: „Îmi place mult de ei”

FOTO: Facebook @fcucraiovaofficial
FOTO: Facebook @fcucraiovaofficial

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 22:40 / Actualizat marti, 30 mai 2023 22:44

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a dezvăluit că Liviu Ciobotariu (52 de ani) și Marius Măldărășanu (48 de ani) s-au numărat pe lista antrenorilor doriți, înainte să-l aleagă pe noul „principal” pentru sezonul viitor, portughezul Joao Janeiro (41). 

Contractul lui Nicolo Napoli expiră după barajul cu CFR Cluj. Adrian Mititelu nu a luat în calcul prelungirea și a bătut palma cu portughezul Joao Janeiro (41 de ani).

Știrea serii » The Sun titrează: 2,3 milioane de euro din Premier League pentru Andrei Borza, puștiul-minune al lui Hagi!
FARUL
Știrea serii » The Sun titrează: 2,3 milioane de euro din Premier League pentru Andrei Borza, puștiul-minune al lui Hagi!

Așa cum Gazeta Sporturilor scria în data de 5 mai, înaintea lusitanului a fost luat în calcul și Marius Măldărășanu, tehnicianul lui FC Hermannstadt.

Ciobotariu și Măldărășanu, favoriții lui Mititelu 

„M-am gândit și la Liviu Ciobotariu, îmi place mult de el. Vă spun sincer acum, l-am luat în calcul și pe Măldărășanu, mi-a plăcut mult și el. 

Dar am vrut să mai încerc eu o dată. Am o afinitate pentru străini, Joao Janeiro ăsta pare pe aceeași lungime de undă cu mine”, a spus Adrian Mititelu la Orange Sport. 

Eu nu l-am schimbat, Nicolo Napoli a știut că contractul său se va încheia aici și nu e nicio tragedie, omul știa pentru ce a venit. Nu e nicio fractură. Apăruseră foarte multe zvonuri și informații false și am vrut ca lucrurile să fie clare, să nu spună lumea că am schimbat antrenorul după ce ne-am calificat în Conference League. El a avut contract de conducere colectivă. 

Nu în raport cu mine. A fost un mandat de conducere colectivă cu ceilalți doi antrenori, Florin Drăgan și Dan Vasilică. Nu mai contează, contează că această conducere colectivă și-a îndeplinit obiectivul
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova 

VIDEO. Adrian Mititelu a cedat în direct: „În ce țară trăim?! N-am intrat cu mitraliera pe stadion, n-am vrut să omor pe nimeni! Îmi duc crucea până la capăt”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

CFR Cluj a făcut anunțul în cazul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova

„Coni” nu vrea! » „Fumigena” lui Borcea: afaceristul Cornel Varvara neagă interesul pentru Dinamo. „Spun clar”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
george.br
george.br  •  31 Mai 2023, 15:35
Postat de axxell pe 31 Mai 2023, 10:14

E vorba de george✓cuba . La ei se referă groparul Craiovei mititelu . Poate că ăștia doi se pricep la antrenorat cum se pricep să facă trolling pe GSP. Încurcate sunt căile mititeliene. Feriți-vă de mititelieni !!!

Nu credeam ca te-am speriat atat de tare, Clonache! Sa te duci prin babe sa-ti descante, sa nu te am pe constiinta, Doamne fereste!

brera30
brera30  •  31 Mai 2023, 13:52
Postat de FCUCraiova pe 31 Mai 2023, 10:28

*** pe toti mogosenii Care comenteaza pacilea zilnic aiurea, si nu comenteaza pe pagina l'or unde au castigat si anul aceasta un trofeu si calificarea intr-o competite europeana =)))))) ha ha ha ha

Papucare, reciproca este valabila, sa stii.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  31 Mai 2023, 10:28

*** pe toti mogosenii Care comenteaza pacilea zilnic aiurea, si nu comenteaza pe pagina l'or unde au castigat si anul aceasta un trofeu si calificarea intr-o competite europeana =)))))) ha ha ha ha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close