FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

Contre în direct între Vlădoiu și Stanciu: „El a terminat echipa! L-aș fi zburat mai repede” vs. „Ai fost de acord să vină, ziceai că e bun”

Jean Vădoiu, fostul manager sportiv de la FC Argeș, crede că echipa din „Trivale” a ajuns la un pas de retrogradare din cauza lui Marius Croitoru, fostul antrenor al echipei.
Jean Vădoiu, fostul manager sportiv de la FC Argeș, crede că echipa din „Trivale” a ajuns la un pas de retrogradare din cauza lui Marius Croitoru, fostul antrenor al echipei.

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 22:27 / Actualizat marti, 30 mai 2023 23:10

Jean Vlădoiu, fostul manager sportiv de la FC Argeș, crede că echipa din „Trivale” a ajuns ca și retrogradată din cauza lui Marius Croitoru, fostul antrenor al echipei.

  • FC Argeș - Dinamo, returul barajului de menținere/promovare în Liga 1, are loc pe 3 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

FC Argeș a pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1 cu Dinamo, 1-6, și are șanse microscopice să mai scape de Liga 2. Vlădoiu e de părere că Marius Croitoru a „terminat” echipa și consideră că fără punctele obținute cu Andrei Prepeliță pe bancă în debutul sezonului, piteștenii ar fi retrogradat direct.

Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!
FC ARGEȘ - DINAMO
Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!

Prepeliță a fost demis de la FC Argeș pe 22 octombrie 2022, iar în locul său a fost numit Croitoru, 4 zile mai târziu. Vlădoiu, care a plecat de la „vulturi” pe 19 decembrie, a declarat acum că decizia de a-l angaja pe Croitoru a fost luată „peste capul” său. A fost contrazis imediat de Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș.

Vlădoiu: „Croitoru a distrus FC Argeș. Zbura mai repede dacă mai eram acolo”

„Nu am ce să îi reproșez lui Daniel Stanciu. Nu știu dacă el l-a adus pe Croitoru. Că ăsta a nenorocit echipa. A renunțat la atâția jucători în iarnă. Deciziile lui au fost... Eu m-am ocupat ca Andrei Prepeliță să plece pe cale amiabilă. Eu nu am nimic de reproșat. Au fost condiții bune. Acest Marius Croitoru a terminat acest club. Din cauza lui s-a ajuns aici. 

Eu m-am abținut atunci, dar nu poți să ai în 2023 un asemenea comportament, să înjuri în halul ăla. Noi am schimbat antrenorul la 3 puncte de play-off, copilul era în obiectiv, a fost o greșeală. Din punctele lui Prepeliță am trăit și am ajuns la baraj. Lotul l-am făcut eu în vară, dar tu (n.r. - Daniel Stanciu) ai fost de acrod cu tot ce a propus Croitoru la FC Argeș în iarnă. 

Tu ai avut putere de decizie primită de la primarul Gentea. L-ai lăsat pe unul precum Croitoru să stea la echipă. Mă doare că am renunțat, după 10 etape îl dădeam afară. Ăsta e regretul mei, că dacă rămâneam la echipă, nu ajungeam aici. Croitoru zbura mai devreme. Ăsta e regretul meu, că i-am permis unui antrenor să schimbe un lot, să stea acasă cu familia, să nu ducă echipa în cantonament. 

Echipa e depășită, nu poate sta în picioare. Nu aveam ce să fac, s-a trecut peste mine la demiterea lui Prepeliță și la aducerea lui Croitoru. Totul s-a întâmplat în iarnă”, a declarat Jean Vlădoiu, la „DigiSport Special”, în timp ce Daniel Stanciu era și el în direct prin telefon.

10 meciuria stat Marius Croitoru pe banca lui FC Argeș

Daniel Stanciu, către Jean Vlădoiu: „Ai spus despre Croitoru că e foarte bun”

Daniel Stanciu l-a ascultat pe Jean Vlădoiu și l-a contrazis: „S-a făcut o listă cu antrenori. Tu ai fost de acord cu numirea lui Croitoru, ai spus că un antrenor foarte bun. Eu am fost pe administrativ, nu m-am ocupat de jucători, de numiri de antrenor”.

Marius Croitoru a fost dat afară de FC Argeș pe 7 martie, iar în locul său a fost numit Bogdan Argeș Vintilă.

Citește și: 

Știrea serii » The Sun titrează: 2,3 milioane de euro din Premier League pentru Andrei Borza, puștiul-minune al lui Hagi!
FARUL
Știrea serii » The Sun titrează: 2,3 milioane de euro din Premier League pentru Andrei Borza, puștiul-minune al lui Hagi!
CFR Cluj a făcut anunțul în cazul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova
CFR CLUJ
CFR Cluj a făcut anunțul în cazul lui Dan Petrescu » Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  31 Mai 2023, 18:23

Am urmarit emisiunea, pozitia lui Jean mi s-a parut de un foarte mare bun simt

jocuri
jocuri  •  31 Mai 2023, 18:21

Când l-ați dat afara pe Prepeliță, v-ați/s-a semnat sentința echipei. Jean Vladoiu a simțit că se împute treabă și a plecat, Croitorul la Botoșani a avut rezultate că a avut un grup format și unit, la Argeș a venit cu figuri de mare antrenor, ca urmare s-au văzut rezultatele muncii lui.

CezarArg
CezarArg  •  31 Mai 2023, 11:52

Vladoiu a plecat cand si-a dat seama ca se duce totul de rapa. Nu trebuie sa fi profesor sa iti dai seama de lucrul asta, trebuia doar sa fii din interiorul clubului. Singurul care sta ascuns este chiar artizanul acestei retrogradari, anume Gentea. Cand il aduci pe Stanciu la echipa este clar ca esti pfaf la fel ca el! Si uite asa acest gropar de echipe a mai trecut una distrusa in palmares! Are Stanciu asta un CV de nici la TV nu ar mai merita primit ca si comentator. By the way, vorbea acum ceva timp primarul de academie de fotbal la club, dar acum mucles! Singurul lucru cert la ccentrul de copii si juniori este ca 'spuma' orasului vrea ca plozii sa devina fotbalisti, cotizeaza la antrenorii fara licenta sau care nici macar nu au jucat toti fotbal, iar cei ce au talent cu adevarat, abandoneaza fotbalul ca nu au cu ce cotiza. La Pitesti se plateste totul, clubul nu da 2 lei pentru ei, nici macar transportul la deplasari nu il plateste, tot parintii fac cheta. Si va mai intrebati de ce nu mai apare un nou Dobrin sau Mutu intr-un areal care mananca fotbal pe paine?! Pentru ca, probabil, acel talentat posibil jucator este mecanic pe undeva prin vreo fabrica de prin judet, dea mai scapat nedaramata sau a emigrat prin care stie ce tara straina. Fotbalul clar l-a abandonat de mult!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează