FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Negocieri la sânge pentru câți „câini roșii” să fie la Mioveni! » De ce au mutat piteștenii meciul de pe arena „Nicolae Dobrin”

Negocieri la sânge pentru câți „câini roșii” să fie la FC Argeș - Dinamo. Foto: Cristi Preda (GSP)
Negocieri la sânge pentru câți „câini roșii” să fie la FC Argeș - Dinamo. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 11:55 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 12:01

Dinamo speră să aducă mai mult de 1.700 de suporteri pe stadionul din Mioveni la returul cu FC Argeș pentru a celebra promovarea sâmbătă noapte, sunt discuții aprinse vizavi de respectarea protocolului convenit inițial.

  • FC Argeș - Dinamo are loc pe 3 iunie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Returul de sâmbătă seară, de la ora 21:00, dintre FC Argeș și Dinamo se va desfășura pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Nu se mai joacă la Pitești, pe arena „Nicolae Dobrin”.

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!
CFR CLUJ
Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

FC Argeș a acuzat că nu merge nocturna pe arena „Nicolae Dobrin”

Gazdele au acuzat că ar fi probleme cu instalația de nocturnă, de aceea au mutat meciul la 20 de kilometri distanță. În documentul remis marți către Primăria Mioveni, FC Argeș solicită aprobarea ca meciul să se joace pe acel stadion specificând că instalația de nocturnă (Mavolux 5032 C USB) este nefuncțională

Și este invocată o adresă primită de la Serviciul Public de Exploatare a Patrimioniului Municipiului Pitești. FRF a oficializat mișcarea marți seară, roș-albii au acceptat situația. „E terenul mai bun la Mioveni”, a reacționat Andrei Nicolescu, amuzat.

Suporterii lui Dinamo sunt revoltați

În schimb, suporterii dinamoviști nu au întâmpinat vestea prea bine. La Mioveni sunt 10.000 de locuri, față de stadionul din Trivale de 16.000 de locuri. Roș-albii voiau să vină aproximativ 5.000 de suporteri la meciul ce-ar putea marca revenirea în Liga 1 a roș-albilor, de aceea au existat apostofări dure în mediul online.

În această dimineață, conform informațiilor GSP.ro, conducerea dinamovistă a luat legătura cu omologii de la clubul piteștean pentru a lămuri situația suporterilor „câinilor” ce se vor deplasa la partida de sâmbătă.

2.500 de bileteau fost alocate fanilor piteșteni pentru duelul de pe Național Arena, aproape o treime au fost accesate

Protocolul inițial: 1.700 de „câini”. Acum, vor și mai mulți

Vlad Iacob, administrator special al lui Dinamo, s-a luptat ca roș-albii să aibă cât mai multe tichete pentru manșa secundă. Protocolul semnat între grupări a prevăzut ca 1,700 de bilete să fie alocate „câinilor” pentru meciul retur. Un angajament iscălit înaintea partidei de pe Arena Națională.

„Acum, facem tot posibilul să suplimentăm acest număr”, au transmis oficialii dinamoviști, mai ales că sunt mulți suporteri care vor să străbată, sâmbătă, drumul până la Mioveni, aproximativ o oră și jumătate pentru a vedea live promovarea echipei favorite.

În protocolul inițial nu era precizat stadionul, astfel că dinamoviștii nici nu concep să primească mai puține bilete, chiar dacă partida se va desfășura pe o arenă mult mai mică. „E menționat un număr, nu un procent”, au mai adăugat bucureștenii.

Citește și alte știri:

Anunțul momentului la Craiova! A bătut palma cu Mihai Rotaru și se întoarce în Bănie

Marica, acuzat de amenințarea și intimidarea chiriașilor din baza Voința: „Mi-am simțit viața pusă în pericol”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
TimberWolf
TimberWolf  •  31 Mai 2023, 22:51

Mavolux 5032 C USB nu pare a fi o instalatie de nocturna, ci un luxmetru, un aparat de masurat

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  31 Mai 2023, 21:34
Postat de DMA87 pe 31 Mai 2023, 18:10

Personal, cred că vor fi doar fanii lui Dinamo prezenți la meci. Sau, în orice caz, ei vor domina.

Asa e. Daca mai era vreo sansa sa vina fanii pitesteni cat de cat, s-a spulberat acum.

DMA87
DMA87  •  31 Mai 2023, 18:10
Postat de Heiheiargesul1987 pe 31 Mai 2023, 16:34

Oare? Mie mi se pare un gest miselesc, o afronda la adresa tuturor iubitorilor de fotbal din Pitesti. O razbunare pe propriul public care cred ca ar fi venit in numar mare, nu neaparat pentru ca ar mai exista vreo speranta ci pentru a isi lua la revedere de la acest stadion. Gentea si Stanciu isi bat pana la capat joc de noi. Sa va dau un exemplu concret despre cum cred ca vor reactiona multi pitesteni. Nu fac parte din galerie, sunt un om obisnuit care cand are timp se duce la una din cele doua tribune la meci. Aveam de gand sa merg sambata seara la acest joc, cu toate ca imi e lehamite de actualul lot, actuala conducere si chiar si de actualul antrenor (care pe cat de multe merite are in faptul ca a evitat retrogradarea directa, pe atat de depasit de situatie si de inconstient a fost la Bucuresti). Ei bine, desi Mioveniul nu este deloc departe de Pitesti, nu am sa ma mai duc la meci. Nu ma plimb ca o oaie după cum i se nazare lui Gentea. Stadionul lui Fc Arges este Nicolae Dobrin (Trivale), nu stadionul Orasenesc (numai cum suna si te iau fiori).

Personal, cred că vor fi doar fanii lui Dinamo prezenți la meci. Sau, în orice caz, ei vor domina.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează