FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali schimbă strategia în „cazul Chiricheș” și lasă loc revenirii lui Chipciu + Întrebat și despre MVP-ul lui Dinamo: „Ce «Zali»?”

De la stânga la dreapta, Ghezali, Chiricheș și Chipciu
De la stânga la dreapta, Ghezali, Chiricheș și Chipciu

Articol de , , - Publicat joi, 01 iunie 2023 14:42 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 14:45

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a vorbit despre campania de mercato din această vară.

În cazul lui Vlad Chiricheș (33), fundașul central de la Cremonese, Becali a schimbat abordarea. Dacă luni preciza că „am mari speranțe că va accepta oferta”, azi finanțatorul roș-albaștrilor a fost mai prudent în declarații.

VIDEO. Gigi Becali: „Să nu-i facem rău lui Chiricheș” + „Chipciu? Poate”

„Chiricheș? Nu știu despre ce vorbiți. Omul ăsta mai are contract doi ani, îi facem rău. Dacă reziliază acum, mai are de luat banii pe iunie și iulie. Sunt aproape 300.000 de euro”, a spus Becali.

Ajuns la Cremonese în 2022, de la Sassuolo, Chiricheș nu a avut un sezon strălucit. A fost ținut departe de teren din cauza accidentărilor, motiv pentru care a bifat doar 15 meciuri în Serie A și unul în Cupa Italiei. Cu o etapă rămasă de jucat, Cremonese nu poate urca mai sus de locul 19, fiind retrogradată matematic în Serie B.

9,5 milioane de euroa încasat FCSB pentru Chiricheș în 2013, de la Tottenham. A jucat în roș-albastru în perioada ianuarie 2012 - august 2013 și are un campionat în CV

Deși nu e încântat de ideea repatrierilor, Becali lasă o portiță deschisă în legătură cu o posibilă întoarcere a lui Alexandru Chipciu (34), extrema dreapta de la U Cluj: „În general, jucătorii pe care i-am adus înapoi n-au mai făcut treabă. Chipciu? Poate...”.

În actuala stagiune, Chipciu a avut evoluții apreciate la U Cluj (38 de apariții, Cupă + campionat, două goluri, două assisturi).

116 meciuri și 24 de goluria adunat Chipciu pentru FCSB în campionat între ianuarie 2012 și iunie 2017, are trei titluri de campion cu roș-albaștrii. S-a calificat cu echipa în optimile de finală ale Europa League și în grupele Champions League

VIDEO. Gigi Becali: „Ce «Zali» de la Dinamo? Doamne, ferească-ne!”

După ce a spus că s-a bucurat de victoria lui Dinamo în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Superligă, 6-1 cu FC Argeș, Becali a fost întrebat dacă l-a remarcat pe jucătorul momentului de la „câini”, mijlocașul ofensiv Lamine Ghezali (23). În stilu-i caracteristic, Gigi n-a știut cine e fotbalistul francez, cu 12 goluri și 4 assisturi în alb-roșu (28 de meciuri).

„Ghezali? Nu știu, mă. Nu, mă, nu. Ce «Zali»? Ce Ghezali? Cine-i Ghezali? Hai, mă, ce crezi, că eu stau să mă uit la Dinamo? Eu am ținut cu ei, dar nu mă uitam să văd ce joacă Dinamo. Doamne, ferească-ne!”, a răspuns Becali.

Noi am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. De ce? Păi, e un milion de euro pe care îl iau în plus din bilete sezonul viitor. Și am mai avut un interes. Decât să dai 200.000 de euro pe Garita, nu mai bine îl iei liber?

- Gigi Becali, patron FCSB

Tot despre FCSB:

„Mi-e frică mie de Mititelu?” » Gigi Becali trece peste avertismentul patronului oltean: „Dacă n-ai făcut actele, ți-l iau pe Duarte și gata!”
FCSB
„Mi-e frică mie de Mititelu?” » Gigi Becali trece peste avertismentul patronului oltean: „Dacă n-ai făcut actele, ți-l iau pe Duarte și gata!”
Gabi Iancu despre problemele de la FCSB: „De ce joacă doar la Farul și la tine nu?”
FCSB
Gabi Iancu despre problemele de la FCSB: „De ce joacă doar la Farul și la tine nu?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  01 Iunie 2023, 22:51

Cu ciorbe reincalzite nu iei campionatul!

Vasi86
Vasi86  •  01 Iunie 2023, 18:10

Sa promoveze Dinamo si o sa vedeti cum inaintea meciurilor directe, sare gigi cu o oferta pt Ghezali :))

florianveress
florianveress  •  01 Iunie 2023, 18:05
Postat de flick2020 pe 01 Iunie 2023, 17:45

Scarbosi suporteri are echipa ddb...cei mai scarbosi.

Nu vă depășesc pe voi, nici la scârboșenie, dar nici la prostie! La voi se potrivește vorba: “proști, dar mulți!”…

Vezi toate comentariile (9)
Comentează