FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cum au celebrat fanii „câinilor” care au urmărit meciul din sala Dinamo » Marius Niculae a venit cu un tricou cu chipul lui Cătălin Hîldan

Foto: Fani Dinamo în sală
Foto: Fani Dinamo în sală

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 10:09 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 11:28

Pentru suporterii care nu au reușit să prindă un bilet la Mioveni, CS Dinamo a proiectat partida pe un ecran de 12 metri, amplasat în Sala Dinamo, iar la final bucuria a fost fără limite.

Venit de la Cluj-Napoca după jocul cu legendele celor de la Galatasaray, Marius Niculae a fost în centrul atenției și a fost luat pe sus de fani în timpul declarațiilor.

„Revelion” alb-roșu » Imagini de colecție: fanii lui Dinamo au însoțit autocarul până la București! Sărbătoare alături de jucători + cine a fost inamicul #1
Dinamo în Liga 1
„Revelion” alb-roșu » Imagini de colecție: fanii lui Dinamo au însoțit autocarul până la București! Sărbătoare alături de jucători + cine a fost inamicul #1

300 de „spartani” au urmărit meciul în Sala Dinamo

La ora startului partidei decisive, în sală erau peste 300 de suporter. Grupați în peluza opusă ecranului au creat o atmosferă ca de meci.

Au cântat non-stop și au apelat și la celebra scandare „Augh, augh, augh!”,  la fel ca în 2007, la ultimul titlu obținut de „câini”, cu Mircea Rednic antrenor. Majoritatea fanilor au venit cu copiii la sală pentru a trăi momentul promovării, iar până la golul înscris de Ghezali, cei din tribune erau foarte tensionați. Golul francezului  i-a eliberat pe ultrașii din sală, care au aruncat cu pliante și bani pe parchet.

Cum au celebrat fanii „câinilor” care au urmărit meciul din sala Dinamo » Marius Niculae a venit cu un tricou cu chipul lui Cătălin Hîldan
Fanii au aruncat cu pliante și bani

La pauză nimeni nu se mai îndoia de promovarea favoriților. Toți sperau că nu vor mai avea emoții în partea secundă.

Uitați-vă și pe videoclipurile postate de DDB, atmosfera e incredibilă în sală. Deja suntem promovați! N-aș vrea să mă bag peste vreo schimbare tactică făcută de Ovidiu Burcă pentru că echipa merge bine.
Un fan al lui Dinamo prezent în sală

Atmosfera e foarte frumoasă, n-am crezut ca poate fi așa.  Echipa mi-a dat ceva emoții, am primit acele doua goluri foarte rapid și sper ca după pauză sa facem treabă bună. Ghezali a fost de departe cel mai bun jucător.
Un alt fan al lui Dinamo

+4 FOTO

VIDEO. Marius Niculae lider de galerie: „Mulți spuneau că e imposibil, dar Ovidiu Burcă a realizat promovarea”

Marius Niculae, fostul atacant al „câinilor roșii”, și-a făcut apariția în sală la pauză, având un tricou cu chipul lui Cătălin Hîldan. Fanii l-au asaltat din toate colțurile pentru fotografii și l-au rugat să dea tonul la spectacol.

Din minutul 70, fanii au coborât pe parchet pentru a celebra revenirea în prima divizie. S-au scandat rând pe rând numele jucătorilor, cele mai ovaționate fiind cele ale lui Ghezali și Ovidiu Burcă.

La final, înconjurat din toate părțile de fani, Marius Niculae nu a ezitat să felicite performanța realizată de Ovidiu Burcă și de jucători în decursul acestui sezon.

„La Dinamo tot timpul au fost emoții, n-a fost niciodată nimic simplu. Vorbeam și cu suporterii că la 4-2 nu ne mai putea întoarce nimeni. Atmosfera e senzațională! Cel mai mare aport la promovare a fost cel al suporterilor. Ovidiu Burcă și jucătorii au un merit total pentru tot ce s-a întâmplat! Nimeni nu credea că Ovidiu Burcă poate promova cu jucători neplătiți și fără transferuri, dar până la urmă a realizat ceva ce mulți spuneau că e imposibil”, a spus Marius Niculae.

În timp ce oferea declarații, fostul atacant  a fost luat pe sus de cei veniți pentru a celebra revenirea din infernul ligii secunde și pregătirea pentru un nou început în prima divizie.

Cum au celebrat fanii „câinilor” care au urmărit meciul din sala Dinamo » Marius Niculae a venit cu un tricou cu chipul lui Cătălin Hîldan
După fiesta din sală, fanii au mers pe stadion

După fiesta din sala Dinamo, o parte dintre suporteri s-a mutat pe stadionul Ștefan cel Mare în așteptarea favoriților care urmau să se întoarcă de la Mioveni. Aceștia au coborât pe gazon spunând că vor face „noapte albă” în Groapă până când jucătorii se vor întoarce la stadion.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Lecția de viață predată de unul dintre eroii lui Dinamo: „Perioadele grele nu durează la infinit. Îi iubesc pe toți, ei sunt familia mea!”

Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează