INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG a pornit morișca! Semnează Asensio și o vedetă a lui Bayern: „Urmează anunțul oficial”

Lucas Hernandez, în roșu, foto: Guliver/gettyimages
Lucas Hernandez, în roșu, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 17:45 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 18:28

Jurnalistul spaniol José Félix Díaz, de la Marca, a anunțat că transferul lui Lucas Hernandez (27 de ani) de la Bayern la campioana Franței este ca și finalizat. Nemții vor în jurul a 60 de milioane de euro în schimbul internaționalului francez. Tot ca și transferat la Paris este și extrema Marco Asensio (27), liber de contract după ce reziliat cu Real Madrid. 

PSG se întărește de la Bayern! După fostul antrenor Julian Nagelsmann, despre care L'Equipe scrie că a devenit principalul candidat pentru succesiunea lui Christophe Galtier, parizienii sunt pe punctul de a finaliza un nou transfer de la echipa care i-a eliminat în „optimile" Ligii Campionilor. 

Potrivit jurnalistului spaniol José Félix Díaz, de la cotidianul Marca, directorul sportiv al campioanei Franței, Luis Campos, a bătut palma cu nemții pentru Lucas Hernandez: „Urmează anunțul oficial".

FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali
FCSB
FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali

Bayern l-a luat pe Lucas Hernandez cu 80 de milioane

Bavarezii și-ar fi dorit să-l păstreze pe Hernandez, însă negocierile pentru prelungirea contractului scadent în 2024 s-au încheiat fără succes. Și decât să-l piardă gratis, la anul, preferă să-l vândă acum. Bayern l-a luat cu 80 de milioane de euro în 2019, de la Atletico Madrid, și ar fi solicitat acum în jurul a 60 de milioane.

Internaționalul francez n-a mai jucat din noiembrie 2022, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchi, în cursul primului meci disputat cu naționala Cocoșului Galic la Mondialul 2022, contra Australiei (4-1). În patru ani la Munchen, el a bifat 107 meciuri oficiale. Cel mai important triumf: tripla Campionat - Cupa Germaniei - Liga Campionilor, în 2020.

Hernandez a pierdut 60 de meciuri din cauza accidentărilor

Însă rareori Lucas a confirmat așteptările. Adesea accidentat, el a „sărit" 60 de meciuri oficiale și n-a reușit să se impună niciodată cu adevărat în primul unsprezece. Situația este și acum dificilă. Pe postul său, fundaș stânga, numărul 1 este Alphonso Davies. Iar în centrul apărării, unde mai poate juca, îi are în fața sa pe De Ligt, pe Upamecano și pe Pavard.

PSG, acord verbal cu Marco Asensio 

PSG se pregătește să oficializeze și transferul extremei Marco Asensio (27 de ani). Spaniolul și-a terminat contractul cu Real Madrid și în scurt timp va semna cu PSG. 

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Asensio are un acord verbal cu francezii. Va semna până în 2027 și va câștiga 10 milioane de euro.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Pep Guardiola face totul pentru a-l ține pe „eroul” Gundogan la Manchester City: „Suntem și vecini, vreau să rămână. Excepțional”

Bombă la PSG! Antrenorul care a devenit prioritatea Parisului » Și nu e Mourinho!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  04 Iunie 2023, 18:56

Deocamdată PSG își ia rezerve. Sau se termină bănuții și facem echipă de sferturi in Champions, cu cheltuieli mai mici și gata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează