FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

Gică Hagi, despre relația cu Edi Iordănescu » De ce nu își vorbesc de un an: „Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 08:13 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 15:26

Gică Hagi a vorbit despre relația pe care o are cu selecționerul Edi Iordănescu și dezvăluie că nu au mai discutat de un an.

În luna martie, Gică Hagi a avut un discurs furibund la adresa lui Edi Iordănescu. Motivul? Selecționerul nu l-a convocat pentru dubla cu Andorra și Belarus pe Ianis Hagi, cel care abia revenise pe teren după o absență de un an.

Hagi anunță că va aduce la malul mării modelul Șahtiorului lui Lucescu: „Nu putem găsi totul numai la noi, mai ales când suferim”
FARUL
Hagi anunță că va aduce la malul mării modelul Șahtiorului lui Lucescu: „Nu putem găsi totul numai la noi, mai ales când suferim”

Gică Hagi, detalii despre relația cu Edi Iordănescu

Întrebat dacă selecționerul s-a supărat din cauza acestor declarații, Hagi a avut un răspuns categoric. „E tânăr și o să-i treacă. Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”, a spus Hagi, la OrangeSport.

Ulterior, „Regele” a dezvăluit că cei doi au discutat doar la începutul mandatului lui Edi Iordănescu, numit selecționer în ianuarie 2022.

„Am vorbit la început, puțin. Și atât. Am vorbit prin Jerry Gane (n.r- secundul naționalei). E probabil ocupat. Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când. Cu Daum și Contra, da”, a adăugat Hagi.

Cum a reacționat Panduru

După declarațiile lui Gică Hagi, Basarab Panduru a comentat relația rece dintre selecționer și managerul tehnic de la Farul.

„Nu știam că a discutat cu Edi doar la început și după aceea nu au mai vorbit. Când Iordănescu a stat în tribună la Farul – CFR Cluj, a fost una dintre cele mai urâte imagini din fotbal. Selecţionerul trebuie să stea pe cel mai bun loc, dar el se duce în tribună. Scuzele alea cu prietenul care l-a rugat să stea acolo...

Gică Hagi, despre relația cu Edi Iordănescu » De ce nu își vorbesc de un an: „Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”
Iordănescu a stat în tribună la Farul – CFR Cluj, lângă fani, nu la tribuna oficială

Cred că l-a pedepsit pe Hagi, pentru că s-a supărat cum se supără şi pe alţii. Nu vorbeşti cu Hagi sau nu vorbeşti cu un antrenor, atunci e OK, e viziunea ta. Dar dacă vorbeşti cu ceilalţi şi cu el nu, atunci e o problemă.  

Dacă ai vorbit cu el la început şi după n-ai mai vorbit, atunci s-a întâmplat ceva. Nu trebuie să ne supărăm pe «Rege» că e părerea lui. Dacă aşa vede lucrurile, de ce să ne supărăm noi? Eu cred că Edi comunică cu toată lumea, dar e supărat pe «Rege». Aşa cred eu”, a adăugat Panduru.

Citește și:

FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21

Ladislau Boloni, dorit de o forță de Liga 1 pentru a-l detrona pe Hagi » Mutarea pregătită în culise

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gigimarga2
gigimarga2  •  07 Iunie 2023, 05:30

E bine că cineva, in cazul ăsta *** , are curajul sa l puna cu botu pe labe *** le neîncoronat care crede ca poate sa arunce cu lăturile emanate de cei doi neuroni zgribuliti, în oricine oricând . Notiunea de RESPECT este abstracta pentru Hagi atunci cand interesul sau subiectivismul lui îl imping la declaratii care denota grave probleme de interpretare a unor întamplari. Pe scurt , Bravo *** ,n ai jucat fotbal ca Hagi dar ai priceput un lucru esential din fotbal si din viața : indiferent cat de celebru esti nu ti este permis absolut orice . Chiar dacă te numest Hagi Gheorghe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Iunie 2023, 19:30

Chiar nu aţi înţeles că nu Edi este Selectionerul Naţionalei ? El nu are nici-o vină .... Dacă nu credeţi atunci intrebaţi pe Stoichiţă, Burleanu, pe nea Gigi ....parcă aţi fi copii . Orice jucător convocat la Natională reduce numărul 'alor noştri'.... Tărnovanu trage la al 3-lea record mondial de incasat goluri . Intr-o ediţie de campionat să iei peste 70 de goluri, asta da calitate ! succes.

Sarcastique
Sarcastique  •  06 Iunie 2023, 19:16

de ce sa l cheme pe ianis la nationala ? nu mai bine ii chemi pe aia de joaca in serie B, fost fotbalisti de la fcfcsb , unde tu ca selectioner n ai niciun interes sa i chemi , decat pt valoarea lor exceptionala , nu ? nu din cauza lui ianis di a lui hagi , am retrogradat in urna a 3 , si am iesit pe l;ocul 4 ? doar valoarea de super antrnor a lui *** l a salvat de demitere , stipulata in contract , si a fost mentinut in continuare . asa *** , fii barbat .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează