INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mesajul lui Karim Benzema la plecarea de la Madrid: „Voiam să-mi închei cariera aici, dar uneori viața îți mai oferă o șansă”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 20:10 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 21:03

Karim Benzema (35 de ani) s-a despărțit după 14 sezoane de Real Madrid printr-o ceremonie emoționantă, ținută în fața președintelui Florentino Perez și a echipei, blanco, care l-a aplaudat și l-a făcut să plângă la final.

Karim Benzema și-a luat astăzi la revedere de la Real Madrid. După ce în urmă cu doar câteva zile ieșise public și dezmințise că va pleca și declarase că toate zvonurile apărute în presă și pe internet privind oferta din Golf sunt false, atacantul francez a făcut lumină și a recunoscut că va juca în Arabia Saudită din sezonul viitor. 

Astăzi a organizat o întâlnire la sala de presă Ciudad Real Madrid, la care au participat toți jucătorii din lotul lui Carlo Ancelotti, antrenorul italian și staff-ul său, președintele Florentino Perez și conducerea clubului.

Karim Benzema s-a consultat cu familia despre plecarea în Arabia Saudită

„Real Madrid va rămâne întotdeauna familia mea și voi urmări mereu meciurile echipei. Ideea mea era să continui, să rămân la Madrid, dar în viață se ivesc oportunități atunci când nu te aștepți”, a transmis Benzema, care a dezvăluit și că s-a consultat cu familia înainte de a lua decizia despărțirii de gruparea cu care a cucerit 25 de trofee, un record al clubului, pe care îl împarte cu Marcelo. 

Al doilea marcator din istoria lui Real, după Cristiano Ronaldo, i-a luat pe toți prin surprindere, inclusiv pe fani, ce l-au crezut până în ultima clipă că n-a fost acesta ultimul său sezon pe Bernabeu. Ultimul din cele 14 în care a marcat, a oferit assisturi și a contribuit din plin la toate succesele interne și internaționale ale los blancos.

Surpriză! Cine e noul căpitan de la Real Madrid, după plecarea lui Karim Benzema
REAL MADRID
Surpriză! Cine e noul căpitan de la Real Madrid, după plecarea lui Karim Benzema

Karim Benzema: „M-am bucurat ca un copil”

„A fost un drum bun în viața mea. Am fost norocos să-mi împlinesc visul de copil și trebuie să-i mulțumesc președintelui. Când v-am văzut am spus «el este omul care i-a adus pe Ronaldo și Zidane». Este incredibil, azi a venit timpul să plec și să încep o altă poveste. Cel mai important lucru este că m-am bucurat ca un copil pentru tot ceea ce am câștigat", i s-a adresat direct lui Florentino Perez.

După Cristiano Ronaldo și Benzema, alte 9 staruri sunt „vânate” de Arabia Saudită în această vară
ARABIA SAUDITĂ
După Cristiano Ronaldo și Benzema, alte 9 staruri sunt „vânate” de Arabia Saudită în această vară

Karim Benzema, aplaudat de legendele lui Real Madrid

Karim nu l-a uitat nici pe Carlo Ancelotti, cu care a lucrat în două mandate: „Îi mulțumesc și lui Ancelotti, care mi-a acordat de la început toată încrederea lui. Am învățat multe de la dumneavoastră. Este o zi tristă pentru că-mi părăsesc clubul meu. Am semnat pentru Madrid și doream să mă retrag aici, dar nu s-a întâmplat asta. 

Voi aparține întotdeauna însă Madridului. Mulțumesc, de asemenea, și fanilor, care mi-au dat mereu putere. Vă mulțumesc cu adevărat tuturor. Și cum am spus din prima zi... 1,2 3, Hala Madrid!”. 

A fost aplaudat insistent de întreaga asistență, printre colegi fiind Modric, Courtois, Nacho și Lucas Vázquez, de legende ale clubului, ca Roberto Carlos, Arbeloa și Raúl, și de membri ai conducerii.în frunte cu Florentino Perez. Acesta i-a făcut o surpriză și, la despărțire, i-a oferit ocazia unei poze de familie cu toate cele 25 de trofee câștigate de Benzema la Real.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Super Liga Europei primește o lovitură extrem de dură » Unul dintre cluburile fondatoare a anunțat că abandonează proiectul!

A jucat în Liga Campionilor și azi e homeless. Alcool și grenade fumigene în vestiar!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Stelian66
Stelian66  •  07 Iunie 2023, 08:17

O minune de jucator . Multumim din suflet ,KB9 !!! Hala Madrid !

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  06 Iunie 2023, 23:32

Foarte bine ca a plecat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează