INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Un fost star al lui Manchester United a negociat tête-à-tête cu Petrescu » Un singur detaliu de rezolvat până la semnătură

Dan Petrescu // foto: Guliver/gettyimages
Dan Petrescu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 19:49 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 20:10

Dan Petrescu (55 de ani), în continuare angajat la CFR Cluj, este la un pas de clubul sud-coreean Jeonbuk Motors. Rămâne ca „Bursucul” să obțină viza, apoi va semna cu noua echipă.

Despărțirea dintre CFR Cluj și Dan Petrescu pare doar o chestiune de timp. Reputatul antrenor a negociat în ultima vreme cu sud-coreenii de la Jeonbuk Motors, echipă pe care o va prelua de îndată ce va avea toate actele în regulă și va primi viza de muncă.

Final în lupta pentru promovare: 21 de goluri în 5 meciuri! 3 echipe de tradiție revin în Liga 2 + cele 20 de formații care vor juca în B
BARAJ PROMOVARE
Final în lupta pentru promovare: 21 de goluri în 5 meciuri! 3 echipe de tradiție revin în Liga 2 + cele 20 de formații care vor juca în B

Dan Petrescu, la un pas de Jeonbuk Motors

Presa asiatică a scris astăzi că directorul tehnic al clubului, fostul mare fotbalist Park Ji-sung, ex-Manchester United, a fost în Europa pentru a purta o rundă de negocieri cu Dan Petrescu. Trativele au avut succes, iar pe Dan Petrescu îl mai desparte doar obținerea vizei de a semna cu Jeonbuk.

Jeonbuk ar urma să anunțe angajarea lui Petrescu de îndată ce antrenorul român va obține viza.

Jeonbuk ocupă locul 7 în acest sezon de campionat. A obținut 24 de puncte în 17 etape, cu 17 puncte mai puțin decât liderul Ulsan Hyundai.

În prezent, echipa este pe mâinile interimarului Do-heon Kim.

Jeonbuk a mai angajat un fost fotbalist al lui Chelsea în acest an. Este vorba despre Roberto Di Matteo, care ocupă poziția de consilier pe probleme de natură tehnică.

Citește și:

Toni Petrea transferă doi jucători de la FCSB! Becali a renunțat deja la aproape o echipă întreagă

Leo Messi a ales unde va juca din vară » A refuzat întoarcerea la Barcelona!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
laurkro
laurkro  •  07 Iunie 2023, 21:35

Eu am auzit ca United îl vrea sa fie urmașul lui Ferguson. :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează