FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Drum liber spre FCSB » „Feblețea” lui Becali și-a luat adio de la club: „Sper să mă înțelegeți”

Arnold Garita // foto: Instagram
Arnold Garita // foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 20:25 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 21:58

Paul Arnold Garita (27 de ani) și-a luat rămas bun de la FC Argeș, de care se desparte liber după retrogradarea piteștenilor în Liga 2. Atacantul francez de origine cameruneză este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB.

Adus în fotbalul românesc de FC Argeș în vara lui 2022, Garita a impresionat în primul lui sezon în România, cu 14 goluri și două pase decisive în 40 de apariții. La un an distanță de la transfer, atacantul de origine cameruneză și-a luat adio de la clubul din Pitești. Pleacă gratis, profitând de o clauză din contract legată de retrogradarea clubului.

Transferul lui Djokovic la FCSB, în aer? Șumudică: „Are o ofertă de 800.000 de euro”
FCSB
Transferul lui Djokovic la FCSB, în aer? Șumudică: „Are o ofertă de 800.000 de euro”

Arnold Garita și-a luat adio de la FC Argeș: „Sper să-mi înțelegeți decizia”

Pentru a marca despărțirea de clubul din Trivale, Garita a publicat un mesaj special pe rețelele de socializare, acolo unde este extrem de activ.

„Dragi suporteri ai lui FC Argeș, acest sezon a fost plin de emoții și o mare dezamăgire. Îmi pare cu adevărat rău că nu am reușit să menținem clubul în Liga 1. Am dat totul pe teren pentru club și pentru voi, uneori am realizat lucruri mărețe, alteori am eșuat, dar să știți că am dat mereu 100% pentru club.

Mulțumesc pentru tot sprijinul și afecțiunea pe care mi le-ați acordat. Mulțumesc clubului pentru că m-a transferat și m-a ajutat să descopăr acest campionat incredibil, dar acum trebuie să părăsesc FC Argeș și să o iau într-o direcție nouă. Sper să-mi înțelegeți decizia. Nu vă voi uita niciodată, vă mulțumesc tuturor”, a scris atacantul.

Arnold Garita negociază „la sânge” cu FCSB

Destinația lui Garita ar putea fi FCSB. Clubul lui Gigi Becali a pornit deja tratativele cu tabăra fotbalistului, rămâne doar ca cele două părți să bată palma în privința aspectelor financiare.

Gigi Becali i-a oferit lui Garita 100.000 de euro la semnătură plus un salariu lunar de 20.000 de euro, dar Arnold așteaptă mai mult, 200.000 de euro la parafarea contractului și 25.000 de euro lunar. Este de așteptat ca negocierile să continue, din moment ce Becali este mare fan al atacantului.

Mai multe știri din Liga 1: 

Toni Petrea transferă doi jucători de la FCSB! Becali a renunțat deja la aproape o echipă întreagă

Ce lovitură ar fi: Dinamo s-ar interesa de un atacant de națională!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  08 Iunie 2023, 16:39

la orice echipa de top 5 nu va marca mai mult de 2 goluri din actiune pe sezon

CezarArg
CezarArg  •  08 Iunie 2023, 15:53

Fara suparare, dar unii fotbalisti nu au ce cauta la anumite echipe. Garita a fost singurul care merita luat gratis la FC Arges, platit omeneste cu pana in 10 mii de euro pe luna, restul au fost doar niste desculti paraleli cu fotbalul. Cred ca mai degraba ei trebuias sa plateasca ca sa joace. Impresarul ala de i-a adus merita legat de stalpul de nocturna din parcarea tribunei oficiale, pana intra astia cu buldozerele sa darame stadionul. Sa platesti peste 1 milion de euro doar pe rezilieri de contracte denota amatorismul conducatorilor echipei din Trivale. Toti luati gramada! Si in sezonul in care au intrat in Play Off impresarii au adus multi derbedei ce nu aveau nicio legatura cu fotbalul. Doar Malele a fost bun cu adevarat, Garita a fost sub el, dar clar peste turma de straini. La FCSB nu cred sa joace prea mult, mai cu seama ca trebuie sa fie foarte antrenat sa joace bine. Daca nu are forma fizica, sta numai pe jos si cu spatele la poarta. Parca nici mingea nu o loveste cum trebuie. Stiu ca Malele este accidentat destul de rau. Nu stiu cada il mai pastreaza CFR. Daca Argesul revine in A dupa doar 1 an, ar putea sa incerce sa il imprumute de la arabi. Nu cred ca ar refuza, la Pitesti s-a reinventat ca fotbalist. Bine, daca FC Arges vrea iarasi in prima liga, trebuie sa scape cat mai rapid de terminatorul de echipe Stanciu.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Iunie 2023, 13:20
Postat de Heiheiargesul1987 pe 08 Iunie 2023, 01:37

Decizia ti-o intelegem, nu intelegem decizia conducerii Fc Arges, ma refer la cea prin care te-au luat/achizitionat la echipa, pe tine si pe toti colegii tai care sunteti care mai de care mai gloabe. Stiu, unii zic ca ai stralucit la fc arges. Tu de fapt ai fost doar singurul mai stralucit dintre pseudo-fotbalistii acelei echipe. Acest lucru se va vedea la FCSB foarte repede. Daca atunci cand a plecat Malele am avut un mare regret, acum stai linistit, te regretăm la Fc Arges cam cum ne regreti si tu (la modul real, nu declarativ). Impreuna cu colegii tai, v-ati batut joc de echipa. Nu e vina voastra, voi atat puteti, e vina conducerii dezastruoase...Faptul ca FCSB te-a luat pe tine , un jucator lipsit si de tehnica si de viteza arata o data in plus ca echipa aceea nu are antrenor, ci doar un patron care se joaca football manager.

Nu spune "Hop!" până Garita nu sare gardul. Încă nu l-a luat FCSB.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close