FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nu văd bine?!” » Marius Șumudică s-a întâlnit cu Florinel Coman și a rămas șocat: „M-am speriat, vă dau cuvântul de onoare!”

Marius Șumudică, la „Fotbal Club”
Marius Șumudică, la „Fotbal Club”

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 20:45 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 20:48

Marius Șumudică (52 de ani), antrenor la Al Raed, a vorbit la superlativ despre Florinel Coman (25), extremă stânga la FCSB.

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător roș-albastru în play-off, cel care a ținut-o pe FCSB în lupta pentru titlu cu golurile și pasele sale decisive.

Marius Șumudică consideră că șeptarul de la FCSB este cel mai bun jucător al SuperLigii în prezent și s-a declarat impresionat de inteligența și fizicul lui Florinel. Mușchii pe care Coman i-a pus pe picioare l-au lăsat mască pe antrenorul care a cucerit titlul cu Astra în 2016.

Transferul lui Djokovic la FCSB, în aer? Șumudică: „Are o ofertă de 800.000 de euro”
FCSB
Transferul lui Djokovic la FCSB, în aer? Șumudică: „Are o ofertă de 800.000 de euro”

„Nu văd bine?!” » Marius Șumudică s-a întâlnit cu Florinel Coman și a rămas șocat

„Florinel este cel mai bun jucător din campionat la ora actuală. De departe! Este într-o creștere vizibilă din toate punctele de vedere.

Să vă dau un exemplu. M-am întâlnit cu el întâmplător și am purtat o discuție de o jumătate de oră. La început îmi dădea impresia unui tip introvertit, care n-are dialog, n-are cuvinte. Dar este un băiat extrem de inteligent. Vă dau cuvântul de onoare, nu mi-a venit să cred.

Am purtat discuții despre mai multe domenii, nu neapărat despre fotbal. E un băiat care s-a așezat la casa lui. Mi-am dat seama cât este de matur în momentul de față.

M-am speriat de picioarele pe care le are. Vă dau cuvântul de onoare, m-am speriat! Venise după antrenament, era prânz, și m-am speriat când am văzut ce picioare are. Am zis că nu se poate, că e transformat. «Nu văd bine?!»

FCSB a câștigat un jucător extraordinar. Dacă-l va pierde va fi un mare minus”, a afirmat Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Florinel Coman a trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat în ultimii ani și a reușit un play-off excepțional, cu 4 goluri și 5 assisturi în 10 apariții.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce lovitură ar fi: Dinamo s-ar interesa de un atacant de națională!

Șumudică nu înțelege transferul lui Mutu: „Cum să-l iei la Rapid? Dai bani pe o rezervă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bl0catu
bl0catu  •  09 Iunie 2023, 21:28

sunt curios despre ce au vorbit in afara de fotbal cei doi indivizi, unul care isi da jos izmenele cand se supara si celalalt care este mereu surprins de camerele tv cu decedatii cuiva in gura! nu am nici cea mai vaga banuiala, sincer!

niciolaie
niciolaie  •  09 Iunie 2023, 18:54

*** si Mbappe, acesti Newton si Einstein ai fotbalului, experti in multe domenii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anarhist
anarhist  •  08 Iunie 2023, 11:58

Strategie ieftina, de bodega sateasca: ca sa pari tu inteligent, spui despre altul ca ar fi destept. Cat despre temele abordate de cei doi, in afara de fotbal - se intelege! - ce-ar fi putut sa fie? Partiturile originale ale ultimelor manele scoase pe piata de Uraganu (ce rima etnica are asta!), unghiurile cele mai potrivite pentru selfie cu pitipoanca din dotare, dificultatile extreme ale examenului pentru permis de conducere prin corespondenta electronica sau metodele moderne de masluire a realitatii in raport cu justitia din Romania? Alegeti si voi ce va place.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează