INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Aroganță de Miami » Cum a prezentat clubul lui Beckham transferul lui Messi

„Aroganță” de Miami la transferul lui Lionel Messi
„Aroganță” de Miami la transferul lui Lionel Messi

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 23:40 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 23:48

Inter Miami l-a prezentat pe Lionel Messi (35 de ani) într-un mod aparte, cu o „colecție” de titluri și articole din presa internațională, care-l dădeau pe argentinian la Al Hilal sau Barcelona!

După două sezoane la PSG și 22 în fotbalul european, Lionel Messi a ales Inter Miami ca următoarea sa destinație.

„Dacă nu am putut să revin la Barcelona, am vrut să părăsesc Europa, să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult în familia mea”, și-a explicat argentinianul decizia.

Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”
MERCATO
Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”

Aroganță de Miami » Cum a prezentat clubul lui David Beckham transferul lui Lionel Messi

La scurt timp după apariția interviului în care Messi prezintă motivele alegerii sale, Inter Miami a publicat un videoclip prin care anunță transferul fostului Balon de Aur.

Videoclipul reprezintă un colaj de titluri și articole din presa internațională, de la publicații mari precum L'Equipe, ESPN, The Athletic, Daily Mail și AFP, în care se vorbea despre posibilitatea ca Messi să ajungă în Arabia Saudită, la Al Hilal, sau să revină la Barcelona.

Astfel, videoclipul servește drept o „palmă” pentru toți cei care nu au considerat că transferul „Puricelui” la Inter Miami este fezabil.

Nu doar publicațiile amintite mai sus, cât și anumiți jurnaliști independenți importanți au fost „urecheați” de clubul lui David Beckham. Printre aceștia, Fabrizio Romano, poate cel mai important nume din industrie.

Aceasta este singura postare a celor de la Inter Miami referitoare la transferul lui Lionel Messi până la ora redactării acestui articol. Cel mai probabil, detaliile mutării se vor limpezi în cursul zilei de miercuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Saudiții și-au stabilit selecționerul: antrenorul lui Fenerbahce! » Turcii se gândesc din nou la Mircea Lucescu

Imagini șocante din finala Conference League: ultrașii i-au spart capul unui fotbalist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
flo990
flo990  •  08 Iunie 2023, 00:08

Il folositi pe Fabrizio Romano in articol pentru ca stiti ca atrage click-uri. El nu a zis nimic gresit si spre deosebire de voi isi respecta meseria de jurnalist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close