FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

„The lion is back” » CSU Craiova a anunțat când prezintă transferul verii

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 17:44 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 18:13

Extrema Alexandru Mitriță (28 de ani) e gata să îmbrace din nou tricoul Universității Craiova. Clubul a anunțat că-l va prezenta pe 13 iunie. marți.

Formația patronată de Mihai Rotaru a anunțat pe pagina de Facebook că fotbalistul cotat la 3 milioane de euro va fi prezentat marți, de la 19:30, în piața „Mihai Viteazul”.

Când îl prezintă CSU Craiova pe Alexandru Mitriță

The lion is back! Alex Mitriță te cheamă în Piața „Mihai Viteazul” marți, de la ora 19:30. Tu ce îi răspunzi? Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. 

Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. „Piticul atomic” revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova! Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare! 

De asemenea, vom avea parte și de un turneu special „Și eu vreau să fiu Mitriță” dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Știința Craiova! 

- comunicat CSU Craiova

Alexandru Mitriță revine la Universitatea Craiova

Mitriță, 18 selecții și 3 goluri în tricoul naționalei României, s-a despărțit de Al-Raed, acolo unde a colaborat cu Marius Șumudică, și a semnat deja un contract valabil pe 3 sezoane cu CS Universitatea Craiova. 

Mitriță a ajuns pentru prima dată la Craiova în iulie 2017, când oltenii l-au împrumutat de la formația italiană Pescara. Jumătate de an mai târziu, în ianuarie 2018, CS Universitatea îl transfera definitiv, în schimbul sumei de 730.000 de euro.  

Mitriță a mai stat un an în Bănie, până în februarie 2019, când oltenii l-au vândut în campionatul nord-american, MLS, la New York City FC, în schimbul sumei de 8 milioane de euro. El a mai fost împrumutat de americani la Al Ahli, PAOK Salonic și Al Raed. În perioada petrecută la Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță a jucat 60 de meciuri, reușind să înscrie 29 de goluri și să ofere 11 pase decisive.

Citește și:

Cristiano Bergodi îi ia locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj + Angajat dat afară după ce a scurs informații din club

Dan Petrescu semnează cu un colos din Coreea de Sud: record de trofee, Hyundai sponsor, dar cotația lotului e sub FCSB și CFR Cluj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  10 Iunie 2023, 09:32

Cel mai tare transfer din Superliga - de departe! (Dovada cea mai clară este "tăcerea" frustrată din massmedia de sport bucureșteană)

dandana
dandana  •  09 Iunie 2023, 08:19

Pe bune! Doar cu Mitriță faci revoluție. Băi Rotare tu chiar îți bați joc de noi? Îl ți pe Neagoe și aduci un jucător și ești bun. La mijloc totul este praf, și te lauzi ca ce! Ca aduci un jucător ca Mitriță. Stai sa vedem ce mai poate și băiatul mai întâi. Repatrierea asta la Craiova a distrus tot ce era frumos odată. În loc sa aducem un jucător cu potențial, noi repatriem. Băgați și fostele gloria, repatriați și bătrâni. Cred că sa stea pe tern ca Markovici mai pot. Hai ce dracu, va bateți joc de noi. Așteptăm un transfer cu adevărat bun, așteptăm ca Mitriță sa poată fi ajutat.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  09 Iunie 2023, 00:50
Postat de 22cea pe 08 Iunie 2023, 20:53

Miauuu !

Tine minte asta pentru meciul direct

Vezi toate comentariile (7)
Comentează