FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OȚELUL GALAȚI 2-1

Verdictul specialistului: „Djokovic trebuia să fie eliminat”

Damjan Djokovic, pus la zid. foto: captură facebook Rapid
Damjan Djokovic, pus la zid. foto: captură facebook Rapid

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 14:34 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 15:16

Antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, i-a reproșat „centralului” Ionuţ Coza că nu l-a eliminat pe giuleșteanul Damjan Djokovic, în minutul 56, când pare că l-a lovit cu cotul în figură pe Joao Lameira. Fostul arbitru Costantin Zotta îi dă dreptate lui Dorinel.

Oțelul Galați a pierdut în Giulești, 1-2 cu Rapid, dar la final, antrenorul Dorinel Munteanu s-a plâns de arbitrajul lui Ionuț Coza. „Arbitrajul a fost extraordinar de bun. N-am văzut fazele, trebuie să mă uit şi eu, dar un arbitraj cum n-am văzut de când antrenez, de când sunt în fotbalul românesc. Un arbitraj fantastic de bun”, a comentat Dorinel, sarcastic, la conferinţa de presă de după meci.

Rasismul lui Dorinel. Atâta tot
EDITORIAL
Rasismul lui Dorinel. Atâta tot

Damjan Djokovic pare să-l lovească pe Joao Lameira

Fostul internațional a acuzat în special o fază petrecută în minutul 56, chiar în dreptul băncilor de rezerve. Pe imaginile oferite de televiziuni pare că giuleșteanul Damjan Djokovic îl lovește cu cotul în figură pe Joao Lameira.

Mijlocaşul portughez s-a ales cu arcada spartă şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit pentru a primi îngrijiri medicale.

Constantin Zotta și Ovidiu Herea, doi foști rapidiști, cred că Djokovic trebuia eliminat

Gălățenii au susținut că Djokovic trebuia să fie eliminat de Coza, iar fostul arbitru FIFA Constantin Zotta a concluzionat că au dreptate. „Mie mi se pare că îl loveşte cu cotul în faţă. Şi vrea asta. Am văzut că era plin de sânge. Mie mi se pare că a vrut să-l lovească, din ce văd aici. Numai că experienţa lui Djokovic...îşi dă seama că este unghi mort pentru arbitru.

Aici mai este vorba şi despre efect. Odată ce are arcada spartă, dintr-un contact cu cotul, şi vezi sânge...”, a analizat Zotta, la Orangesport. Concluzia fostului oficial al Rapidului: ”Da, roșu!”.

Prezent și el în studio, fostul jucătorul al Rapidului, Ovidiu Herea, a fost la rându-i în asentimentul lui Zotta: „În prima reluare, şi mie mi se pare roşu. În a doua nu e foarte clar. Cred că e roşu la cum se duce cu cotul”.

Mai puteți citi:

„Boss-ul decide” » Care e situația lui Andrea Compagno

Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
balderis
balderis  •  05 Februarie 2024, 09:22
Postat de befree pe 04 Februarie 2024, 16:15

Daca era eliminat cu Dinamo, cum ar fi fost corect, astazi nici nu juca dl Djoko.

Ei, dacă se dădeau cele două 11m refuzate de flueraș din motive nu tocmai obscure , acuma mumau nu mai discuta cai verzi pe pereți !!!

befree
befree  •  04 Februarie 2024, 16:15

Daca era eliminat cu Dinamo, cum ar fi fost corect, astazi nici nu juca dl Djoko.

emil1986
emil1986  •  04 Februarie 2024, 15:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează