FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Derapaj incalificabil la adresa lui Bogdan Lobonț din partea unui rapidist: „E isteric! Face gesturi pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi!”

Bogdan Lobonț // Foto: Ionuț Iordache / GSP
Bogdan Lobonț // Foto: Ionuț Iordache / GSP

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 19:54 / Actualizat marti, 07 mai 2024 20:48

Robert Niță, fost jucător al Rapidului, l-a criticat dur pe Bogdan Lobonț pentru manifestările sale pe bancă, în timpul meciurilor.

Într-un play-off de uitat, Rapid l-a demis pe Cristiano Bergodi și l-a numit „interimar” pe Bogdan Lobonț. Însă nici sub comanda acestuia giuleștenii n-au reușit să schimbe macazul. După un start încurajator, 2-2 în derby-ul cu FCSB, ei au înregistrat trei înfrângeri consecutive.

Andrea Compagno nu-i rămâne dator lui MM Stoica: „Cine e acest personaj de fapt?”
ATAC
Andrea Compagno nu-i rămâne dator lui MM Stoica: „Cine e acest personaj de fapt?”

Deși susținut în continuare de patronul Dan Șucu, Lobonț a fost aspru criticat de alte voci. Iar Robert Niță, fost jucător al Rapidului, și-a permis chiar un atac incalificabil la adresa acestuia.

Robert Niță: „Ce ai, mă? Eşti isteric?”

„Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători... Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace. Uitaţi-vă când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent ce se întâmplă pe teren.

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent... Când e mingea în partea aia: «Strângeţi, strângeţi!». Când e la mijlocaşii centrali: «Bă, deschide, deschide!» Ce ai, mă? Eşti isteric?

Pe ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. - Oaidă), l-a distrus. Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă băiatule, să ştiu şi ăia ce au de făcut!”, a comentat Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

Cristi Săpunaru l-a evitat pe Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonț nu are cea mai bună relație cu jucătorii. La finalul meciului menționat de Niță, el i-a întins mâna fundașului Cristi Săpunaru, să se ridice de pe gazon. Însă căpitanul Rapidului l-a evitat.

Ulterior, după 2-3 cu CFR, la Cluj, Lobonț a avut un discurs destul de ambiguu: „Orice influențează mentalul unei persoane, cu atât mai mult al jucătorilor. Dar avem capacitatea să ieșim din starea asta.

Suporterii sunt dezamăgiți de perioada prin care trecem, dar ține de noi să ieșim din această situație. Trebuie să continuăm să facem ce am făcut bine până acum și să fim mai atenți la finalizare. Băieții au calități extraordinare, dar trebuie să lucrăm mult mai mult”, a declarat Bogdan Lobonț, la Prima Sport 1.

VIDEO. CFR Cluj - Rapid 3-2 » Cristian Săpunaru, dezamăgit de parcursul echipei din acest play-off: „Rapidul nu moare aici”

Mai puteți citi:

Balint și Duckadam explică de ce au boicotat petrecerea organizată de Steaua: „Bunicul avea o vorbă”

Nu vrea să-l vadă pe Mircea Lucescu îl Superligă: „Cu tot respectul pentru Slobozia...”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (42)
1280
1280  •  08 Mai 2024, 11:47
Postat de VanBasten2000 pe 08 Mai 2024, 00:09

Pentru domnul Nita iti doresc sa ai compasiune. Atat poate personajul. Numai bine.

Mulțumesc pentru mesaj . Mă bucur enorm când văd oameni normali care gândesc . Totuși sunt persoane care au comentat și sunt de acord cu ce a spus Niță . Incredibil ca exista asemenea oameni . Incredibil câți următori are Niță ! Incredibil !!! Nu am cuvinte , pur și simplu. Sănătate !

gazistu
gazistu  •  08 Mai 2024, 11:22

CINE-I Robert Nita? ... Vad ca stie bine sa le zica altora ce ar trebui sa faca! Ar trebui sa preia el Rapidul sa ne arate cum se face, ca vad ca stie .. din fotoliu!

Chippy80
Chippy80  •  08 Mai 2024, 11:04

Daca nu ar veni cu cravata lui taicasu pe la emisiuni..poate l-as asculta dar asa…ce sa-i ceri lui Survivor Nita!vai de capul lui

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close