FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

VIDEO Gheorghe Hagi are așteptări uriașe de la naționala României la Euro 2024: „Asta cred că se va întâmpla”

Gheorghe Hagi, în meciul Generației de Aur +45   FOTO
Gheorghe Hagi, în meciul Generației de Aur

Articol de , - Publicat duminica, 26 mai 2024 10:40 / Actualizat duminica, 26 mai 2024 14:00

Gheorghe Hagi (59 de ani) a vorbit după meciul de adio al Generației de Aur despre șansele naționalei României la Euro 2024. „Regele” are așteptări mari și este convins că selecționata lui Edi Iordănescu (45 de ani) va face o figură frumoasă.

Hagi este foarte încrezător înainte de Campionatul European care va debuta pe 14 iunie, în Germania. Naționala României a fost repartizată în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Managerul Farului Constanța știe și meciurile pe care le va câștiga naționala.

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
GENERAȚIA DE AUR
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”

VIDEO. Gheorghe Hagi, despre șansele României la Euro 2024: „Cred că vom ajunge în semifinale, vom câștiga primele două meciuri”

„Întăresc încă o dată ideea pe care o am. Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba am ajuns și la Campionatul European, avem încredere mare, cred că trebuie să alerge de două ori mai mult fără minge, fotbal cu mingea știu.

Dacă vor sta bine în teren pot face rezultate surprinzătoare, am încredere că vor trece de grupe și vor face ce au făcut la U21 (n.r. - naționala României U21 a ajuns în semifinalele Euro 2019), cam acolo cred că se va întâmpla, cred că primele două meciuri o să câștige”, a spus Hagi, după meciul Generației de Aur.

Fostul decar al echipei naționale a precizat în declarația pe care a făcut-o faptul că România va câștiga primele două meciuri. „Tricolorii” debutează pe 17 iunie, la Munchen, cu Ucraina și o vor înfrunta pe Belgia 5 zile mai târziu, la Koln.

54.967 de spectatori au fost prezenți în tribunele stadionului la meciul în care Gheorghe Hagi și ceilalți componenți ai Generației de Aur au jucat pentru ultima dată în fața suporterilor români. Numărul reprezintă un nou record de asistență la meciurile jucate pe cel mai mare stadion al țării. Până aseară, FCSB deținea recordul.

Campioana României strânsese 54.673 de oameni în tribunele stadionului la eșecul cu CFR Cluj, scor 0-1, din ultima etapă a play-off-ului. Meciul a reprezentat și sărbătoarea de titlu pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

A fost o plăcere să fiu cu oameni care au făcut istorie în fotbal. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ţi cât ar fi costat Rivaldo, Hagi… Belodedici, azi nu văd un jucător cu clasa pe care a avut-o el. Băieţii au meritat această sărbătoare. Unii sunt bunici, e extraordinar şi trebuie să fie mândri că încă joacă şi oamenii îi pot vedea. A fost frumos

Jose Mourinho

VIDEO. Tur de onoare fabulos făcut de Generatia de Aur, cu tricolorul purtat pe umeri

Citește și:

UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială
Euro 2024
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
Nationala
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”
Nationala
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (6)
Newman
Newman  •  26 Mai 2024, 19:53

Hagi trebuia sa formeze fotbalisti la academia lui, nu pacalici si atunci putea sa emita pretentii la nationala.

In_my_opinion
In_my_opinion  •  26 Mai 2024, 12:44

Hagi confunda dorinta cu putința...El, săracu, si-ar dori , cu Ianis in echipa bineințeles, sa batem tot, din păcate suntem la coada fotbalului modern, avand jucatori fricosi, fara personalitate, cu stilul nostru batrânesc, lent, fara identitate, la ciupeala, pe contraatac...Vom fi ciuca bătailor cu trei infrângeri, din păcate!

blackseacoast
blackseacoast  •  26 Mai 2024, 12:07

Alo , " hauritilor "...ați văzut cum arată foști sportivi de performanță,inclusiv Mourinho,deși au bani cu duiumul,in comparație cu voi...?! Ei, suplețe și bun simț cu ei înșiși,comparativ cu voi,plini de frustrări culinare,niște veritabile butelii, realmente! Jenant,rușinos,penibil !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează