FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid, o nouă mutare după instalarea lui Neil Lennon » Anunțul lui Victor Angelescu: „Nu voi fi eu”

Rapid face schimbări importante pentru noul sezon. Foto: FC Rapid
Rapid face schimbări importante pentru noul sezon. Foto: FC Rapid

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2024 15:08 / Actualizat duminica, 26 mai 2024 15:23

Rapid se pregătește de reorganizarea managementului după sezonul dezastruos la capătul căruia a terminat pe locul 6 în Superliga. Giuleștenii au așteptări mari de la viitoarea stagiune, cu Neil Lennon pe bancă, antrenorul nord-irlandez care a făcut-o de cinci ori campioană pe Celtic Glasgow.

În completarea restructurării lotului, Victor Angelescu și Dan Șucu vor face schimbări și în conducerea clubului odată cu plecarea anunțată a lui Daniel Niculae din funcția de președinte.

Fostul atacant al vișiniilor i-a dezamăgit pe acționari ca urmare a implicării sale în scandalul materialelor pirotehnice. „Nico” este urmărit penal ca inculpat, fiind acuzat că l-a sprijinit moral și material pe Liviu Ungurean „Bocciu”, liderul galeriei.

Rapid caută președinte. Victor Angelescu: „Exclus să preiau eu funcția”

La nivel intern, au apărut deja modificările. Bogdan Lobonț va trece din interimar secund, după ce a semnat în Giulești ca antrenor cu portarii.

În ceea ce privește managementul, în ultimele zile s-a vehiculat tot mai des în spațiul public informația că poziția de președinte ar putea să îi revină chiar lui Victor Angelescu.

Într-o reacție pentru GSP.ro, acționarul a negat această posibilitate.

„Am auzit și eu, dar este exclus, eu nu voi fi președintele Rapidului. E o funcție care rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit. Organigrama va fi finalizată în această vară”, a declarat acționarul.

Daniel Niculae își ia adio de la Giulești. Urmează ședința cu galeria

La conferința de prezentare a noului antrenor, Victor Angelescu a anunțat că Daniel Niculae nu va mai continua la Rapid.

„Este în club până la finalul lunii, președinte. Dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi președinte. Nu i se va mai prelungi contractul. E prea devreme de discutat”, a declarat acționarul Rapidului.

Din informațiile GSP.ro, conducerea Rapidului va avea o discuție cu liderii nucleului de suporteri, printre care Gigi Corsicanu și Liviu Ungurean „Bocciu” - aflat în control judiciar, pentru a calma disensiunile pe care galeria le are cu echipa.

Printre subiectele care vor fi abordate sunt situația lui Paul Iacob, contestat după ce a sărit la bătaie cu un suporter, scandalul Pyro, alegerea lui Lennon în detrimentul lui Marius Șumudică, dar și obiectivele pentru sezonul viitor.

Fanii solicită la rândul lor sprijin pentru modificarea Legii 4, pentru a putea utiliza în continuare, însă cu o limită, materiale pirotehnice.

VIDEO. Victor Angelescu anunță schimbări mari la Rapid

Citește și:

Discurs aspru la GSP Live înainte de debutul României la Euro: „Marius Marin NU poate face față cu Ucraina” + „Am un mare semn de întrebare la Bancu”
Nationala
Discurs aspru la GSP Live înainte de debutul României la Euro: „Marius Marin NU poate face față cu Ucraina” + „Am un mare semn de întrebare la Bancu”
Corina Caragea a ajuns la Munchen! Într-o fustă scurtă, prezentatoarea de la Pro TV a făcut furori înainte de meciul România - Ucraina
Euro 2024
Corina Caragea a ajuns la Munchen! Într-o fustă scurtă, prezentatoarea de la Pro TV a făcut furori înainte de meciul România - Ucraina
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială
Euro 2024
UEFA, decizie radicală la meciul România - Ucraina » Adversarii „tricolorilor” au făcut cerere oficială

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 Mai 2024, 16:14

Discurs excelent al lui Victor Angelescu, un model de patron, care, daca ar fi avut mai multi bani, ar fi fost capabil sa faca din Rapid o adevarata forta, macar a campionatului intern. Meritele lui Angelescu sunt imense vizavi de renasterea Rapidului si e pacat ca nu mai hotaraste el ceea ce se intampla acolo. Daca Sucu s-ar fi rezumat la a investi pe termen lung, delegandu-i lui Angelescu puterea de decizie, proiectul la Rapid ar fi avut succesul ca si garantat, insa Sucu s-a incapatanat sa taie si spanzure pe banii lui, iar consecintele s-au vazut imediat si se vor vedea si mai abitir in sezonul urmator, care va fi ratat mai ceva decat cel care tocmai s-a incheiat. Ca patron al unui club de fotbal, Sucu este un exemplu de “asa nu”, un pafarnist ajuns peste noapte in fenomen, care crede ca le stie pe toate si incearca sa conduca Rapidul ca pe o fabrica de mobila, dand cu piciorul oportunitatii de a profita de priceperea lui Angelescu, desconsiderandu-l pe acesta doar din cauza ca are mai putin bani decat el.

dobrin
dobrin  •  26 Mai 2024, 16:06

Victor Angelescu: „Nu voi fi eu”. Daniel Niculae: „N-am fost eu să moară...”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close