TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Rally Show în Sinaia, Moneyball în cinematografe, concert Salvatore Adamo în Bucureşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 10:46

SPORT

1. Rally Show, 10 decembrie, Sinaia

Sâmbătă, 10 decembrie, peste 10 piloţi de raliu şi viteză în coastă vor participa la Rally Show-ul din centrul oraşului Sinaia. Începând cu ora 13.00, maşinile îşi vor tura motoarele pentru competiţie pentru ultima oară anul acesta, iar locurile co-piloţilor vor fi cedate invitaţilor şi jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

2. Patinoar mobil, din 1 decembrie, Cluj

Clujenilor le-au fost promise zile de distracţie şi sport pe cel mai mare patinoar mobil din ţară (cu o suprafaţă de peste 1000 mp)! Patinoarul s-a deschis din 1 decembrie şi va rămâne astfel până în luna februarie a anului următor.

Anul trecut, pentru o oră şi jumătate de patinaj, adulţii au plătit taxa de 15 lei, iar copiii, 10 lei.

Vali Porcisteanu, Marco Tempestini, Dan Girtofan, Manu Mihalache, Lucian Boroianu, Paul Andronic, Ştefan Giui Junior, Costi Stratnic, Adrian Grigore, Bogdan Năstase şi invitatul special Florentin Petre, promit că vor oferi o reprezentaţie spectaculoasă pe asfaltul din faţa Hotelului Rina Sinaia până la ora 16.00.

3. Gala Campionilor 2011, 10 decembrie, Sinaia

Pe 10 decembrie se trage cortina peste sezonul automobilistic naţional. În cinstea acestui eveniment, de la ora 18.00, la Casino Sinaia sunt aşteptaţi sportivii care au participat la cele 7 campionate organizate sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Piloţii cu cele mai bune performanţe sportive în 2011 vor fi premiaţi în cadrul Galei Campionilor.

4. Cupa Bucureşti la Biliard 2011, 5 noiembrie – 17 decembrie, Bucureşti

Cupa Bucureşti la biliard continuă şi în acest week-end! Acesta este cel mai mare concurs de gen, dedicat exclusiv amatorilor şi are loc în şase cluburi de joc: Sereno Club, Underworld Club, Fun Land Romania, King’s Club, Mercury Club şi Split Club.

Concursul va avea două etape: cea de calificare, 5 noiembrie - 10 decembrie şi marea finală, pe 17 decembrie. Pentru înscrieri şi mai multe detalii, accesează site-ul evenimentului!

 

 

EVENIMENTE

1. Concert Salvatore Adamo, 10 decembrie, Sala Palatului, Bucureşti

Legendarul artist Salvatore Adamo va concert pentru prima oară în Romînia pe 10 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul belgian cântă în nouă limbi diferite iar de-a lungul carierei a reuşit să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Publicul român va putea asculta live melodiile care l-au consacrat pe mestru, precum "Sans Toi Ma Mie", "La Nuit", "Dolce Paola" şi altele.

Preţurile biletelor variază între 100 de lei (categoria 5) şi 350 de lei (categoria VIP). Acestea pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s). Tichetele pot fi cumpărate şi online de pe diverse site-uri specializate.

2. Târgul cadourilor de Crăciun, 2-24 decembrie, Sala Dalles, Bucureşti

Unul dintre cele mai aşteptate târguri de cadouri pentru Crăciun se deschide în acest week-end. La Sala Dalles din Capitală, intre 2-24 decembrie, vizitatorii vor avea de ales între decoraţiuni, dulciuri, bijuterii si obiecte confecţionate de sărbătoare pentru cadourile de Crăciun. Nu vor lipsi nici premiile pentru câştigătorii concursurilor surpriză.

Programul de vizitare: 10.00-20.00. Intrarea este liberă.

3. Festivalul de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Noul “Florile Dalbe”, 9-11 decembrie, Muzeul Satului, Bucureşti

În acest weekend, vizitatorii Muzeului Satului sunt aşteptaţi cu o atmosferă de basm, cu colinde, cete de mascaţi, demonstraţii meşteşugăreşti, teatru popular, onoruri militare, sorcove şi podoabe pentru brad, vin, cozonaci, colaci şi covrigi.

Program: vineri 12.00 – 17.00, sâmbătă şi duminică 9.00 – 17-00. Vezi aici programul complet al evenimentului!

4. Târg de Crăciun, 2-25 decembrie, Sibiu

Până de Crăciun, 25 decembrie, comercianţi din ţară şi din străinătate vor sta la dispoziţia sibienilor şi a turiştilor în Piaţa Mare din Sibiu, la Târgul de Crăciun. Ca si în anii trecuţi, cei interesaţi vor găsi aici produse de sezon şi specialităţi culinare. Organizatorii spun că anul acesta va fi amenajat şi un mic parc de distracţii pentru neastâmpăraţii copii.

5. Expoziţie cu jucării de colecţie şi istorice „De la Moş Gerilă la Moş Crăciun”, - 4 ianuarie, Muzeul Naţional de Istorie al României, Bucureşti

Expoziţia MNIR constă în cadouri cu istorie în spate, aranjate în jurul Bradului de Crăciun din interior. Astfel, în această perioadă, copiii pot să vadă peste 500 de jucării grupate tematic, de pe timpul părinţilor şi a bunicilor (anii ’20- ’90) şi ornamente vintage de brad din patrimoniul personal MNIR şi AMJ (Asociaţia Muzeul Jucăriilor).

Program de vizitare: 9.00-17.00


FILM

În acest weekend, cinefilii din toată ţara vor putea viziona cinci noi pelicule: un dramă biografică despre baseball cu Brad Pitt în rol principal, o comedie romantică despre Anul Nou, un horror despre o creatură diabolică din Antarctica, o dramă despre puterea prieteniilor din copilărie şi o comedie cu accente dramatice care se desfăşoară în timul răvboilui civil spaniol.

1. Moneyball: Arta de a învinge (Moneyball); cu: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Chris Pratt

2. De Anul Nou (New Year’s Eve); cu: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron,Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry,Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi,Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker

3. Creatura (The Thing); cu: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Eric Christian Olsen

4. Balada tristă de trompetă (Balada triste de trompeta); cu: Antonio de la Torre, Carlos Areces, Carolina Bang

5. Route Irish (Route Irish); cu: Andrea Lowe, Mark Womack

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează