TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PISCINE ŞI ŞTRANDURI

Top 5 ştranduri în Bucureşti – vezi unde te poţi distra vara aceasta!

Distracţie la ştrand
Distracţie la ştrand

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 22:45

La temperaturi de peste 30 de grade toţi dau fuga la piscină sau ştrand iar cei mai norocoşi se îndreaptă spre litoral. Pentru cei care trebuie să stea în Capitală, iată topul celor mai populare ştranduri din Bucureşti.  Mai jos găsiţi informaţii utile – de la program şi facilităţi până la tarife, prezentate în detaliu.

Ştrandul Drumul Taberei

Facilităţi: În afara celor două bazine pentru adulţi şi unul pentru copii, bucureştenii au la dispoziţie un bar, o plajă din gazon, un fast-food, şezlonguri şi umbrele gratis. Copiii pot găsi aici, pe lângă bălăceală, şi un loc de joacă.

Tarife: De luni până vineri, biletul de intrare costă 20 de lei, iar în weekend tariful se măreşte, ajungând la 30 de lei. Copiii până în zece ani au intrare gratuită.

Program: Ştrandul este deschis zilnic pentru toţi doritorii, între orele 08.00 şi 21.00.

Contact: Aleea Drumul Taberei nr.115

Ştrandul Dâmboviţa

Facilităţi: Copiii au numai pentru ei două bazine şi două locuri de joacă, în timp ce pentru adulţi sunt gata oricând alte  trei bazine, dar şi terenuri de fotbal sau tenis.

Tarife: Pentru a petrece timp la Ştrandul Dâmboviţa, preţurile sunt de 10 lei în zilele lucrătoare şi de 15 lei în weekend. Copiii cu vârsta până în şapte ani beneficiază de gratuitate la intrare.

Program: Zilnic, timp de 12 ore, între 08.00 şi 20.00, locul destinat înotului şi bronzatului   îşi deschide porţile.

Contact: Şoseaua Virtuţii nr. 3, zona Crângaşi

Ştrandul Cara

Facilităţi: Cartierul Titan găzduieşte un ştrand cunoscut în Capitală, fiind unul dintre cele mai populate locuri din timpul verii. Există atât bazine pentru copii, cât şi pentru adulţi, iar  apa este filtrată.

Tarife: Intrarea la ştrandul din Titan costă 10 lei în zilele lucrătoare şi 15 lei în weekend. Umbrelele sunt oferite la discreţie, dar pentru un şezlong, o partidă de biliard sau tenis de masă, doritorii vor trebui să mai scoată din buzunar între 10 şi 20 de lei. Terenul de fotbal cu nocturnă şi locurile de joacă atrag deopotrivă tineri şi familii cu copii.

Program: În timpul zilei, accesul se face între ora 8.00-19.00. De la ora 21.00 intră în funcţiune nocturna, ce devine aliatul înotătorilor până la ora 05.00.

Contact: Bulevardul Nicolae Grigorescu, sector 3. Site: www.strandtitan.ro

Ştrandul Tineretului

Facilităţi: După ce a fost lăsat în paragină timp de zece ani, Ştrandul Tineretului s-a redeschis în 2010 după investiţii de 1,5 milioane de euro şi a devenit unul dintre cele mai moderne locuri de acest tip din Capitală. Scena pentru concerte, plaja cu gazon şi bazinul de 3500 de metri pătraţi, alături de vestiarele moderne devin atribute care recomandă un loc precum acesta. Zilnic sunt aşteptaţi chiar şi 10.000 de persoane.

Tarife: Preţul este simţitor mai mare faţă de celelalte ştranduri: 25 de lei de luni până vineri şi 35 de lei sâmbăta şi duminică

Program: Accesul se face zilnic, intre 8.00-18.00.

Contact: Zona Pieţei Presei Libere, Strada Primo Nebiolo nr.1, Sector 1

Ştrandul Giuleşti

Facilităţi: Deşi există doar un bazin mic, realizat pentru circa 100 de persoane, ştrandul Giuleşti devine locul ideal pentru oamenii din cartierul Rapidului. În urma modernizării, ştrandul dispune de  sisteme de recirculare şi tratare a apei.

Tarife: Intrarea vă este asigurată dacă plătiţi 10 lei/adult şi 8 lei/copil.

Program: Bazinul este disponibil zilnic între orele 08.00 şi 20.00.

Contact: Calea Giuleşti nr. 240, sector 6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
the_jocker
the_jocker  •  06 Iulie 2011, 00:24

buneeee

matt.rosso
matt.rosso  •  06 Iulie 2011, 00:10

Aici m-am pi$at in apa

matt.rosso
matt.rosso  •  06 Iulie 2011, 00:11

Aici m-am pisat in apa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează